Allview P7 Xtreme – Pret si Specificatii

'

Lansat la inceputul lunii aprilie, noul telefon dual SIM al celor de la Allview impresioneaza prin dotarile de exceptie si aspectul elegant.

P7 Xtreme este prezentat intr-un format unibody (dintr-o singura bucata), peste care straluceste un ecran IGZO IPS HD cu diagonala de 4.7″, ultra-slim (grosimea fiind de numai 8.45mm). Ecranul beneficiaza de tehnologia Dragontrail X Glass, care asigura o protectie deosebita contra zgarieturilor si, in acelasi timp, consuma foarte putina energie.

Allview-P7-Xtreme

Procesorul  Allview P7 Xtreme este un MEdiatek Cortex-A7 octa-core la 1.7 GHz, care poate sustine cele mai pretentioase aplicatii, chiar in regim multitasking. Pentru aplicatiile grafice, GPU MALI-450/750MHz este asistentul perfect.

Memoria RAM este de 1GB iar capacitatea de stocare standard este de 16GB.

Cea mai interesanta implementare vine din directia camerei foto/video, care este una rotativa (pana la 210 grade), astfel nemaifiind nevoie de o camera foto secundara pentru „selfies”, toate fotografiile fiind la calitatea maxima a camerei principale. Camera are blitz LED, posibilitate de filmare Full HD, fotografiere hands-free, in mod spion si multe altele.

p7-Xtreme

Tehnologia Miracast este implementata pe P7 Extreme, existand astfel posibilitatea ca imeginea si sunetul de pe telefon sa fie transferata wireless pe orice TV HDMI, prin Smart2View wireless display.

Allview P7 Xtreme – pret si disponibilitate

Telefonul poate fi gasit direct la producator sau in magazinele online specializate. Pretul este de ~1299 Lei, TVA inclus.

vezi-preturi

Share this post:

4 Comments

  1. stefan says:

    Un octacore foarte reusit. Imi place mult design-ul lui si faptul ca are camera rotativa. Pretul este chiar mic in comparatie cu alte telefoane de pe piata.

    • Ovidiu says:

      Da, camera rotativa e ceva deosebit, putine telefoane au implementat asta, mai ales ca vorbim de un smartphone destul de ieftin.

Leave a Comment