Allview Viva Q8 PRO – Pret si Specificatii

'

O noua tableta a fost lansata de firma brasoveana Allview, cu specificatii tehnice foarte bune, tableta menita a fi folosita atat acasa cat si in business.

Hardware Tableta Allview Viva Q8 PRO

Viva Q8 PRO are un display de 8″, suficient de larg pentru a putea urmari filmele preferate, sau pentru a te juca in momentele de destindere. Tehnologia folosita in fabricarea lui a fost cea IPS, un standard pentru tabletele de top.

Rezolutia ecranului este de 1280×800 px.

Procesorul este un quad-core cu frecventa de tact 1.2GHz, memoria RAM este de 1GB, indestulatoare pentru rularea majoritatiii aplicatiilor, iar capacitatea de stocare standard este de 8GB, expandabila cu ajutorul unui card microSD, pentru care exista un slot disponibil.

Allview-Viva-Q8-PRO

Tableta Viva Q8 PRO dispune si de doua camere foto, cu ajutorul carora poti imortaliza cele mai interesante si frumoase momente, cu deosebita acuratete.

In privinta conectivitatii, dongle-ul Smart2View, impreuna cu functia Wi-Fi Display te ajuta sa te uiti la orice imagini sau filme prezente pe tableta, pe ecranul TV! Wi-Fi Display este o functie utila celor care au probleme de oboseala in urma lucrului intensiv pe tableta sau laptop.

tableta-Allview-Viva-Q8PRO

Sistemul de operare pe care ruleaza tableta este Android 4.4 KitKat, o versiune robusta, testata si optimizata, ceea ce confera tuturor aplicatiilor siguranta si usurinta in executie.

Care este pretul tabletei Allview Viva Q8 PRO

Pretul la care tableta poate fi precomandata este de 499 RON, destul de mic avand in vedere dotarile care o pozitioneaza in segmentul de mijloc al pietei.

Asteptam cu nerabdare ca noua tableta sa devina disponibila online si in magazinele specializate, pentru a-i putea testa capacitatile. Va vom anunta aici cand cei de la Allview o vor livra efectiv pe piata.

 

Share this post:

Leave a Comment