Aparat foto digital Canon PowerShot A1400, 16MP, Black

'

Cu un senzor de 16.0 Mp si un zoom digital de pana la 20 x si unul optic de 5x, Canon PowerShot A1400 este o optiune excelenta pentru un aparat foto, mai ales ca pretul este foarte scazut.

 

canon-a1400Datorita senzorului de 16 Mp poti reda fiecare detaliu si poti printa imagini in format foarte mare la o calitate foarte  buna. Ecranul de 2.7 inch te ajuta sa incadrezi si sa vizualizezi fiecare fotografie, pentru a-i oferi cea mai buna calitate. De asemenea, aparatul dispune si de un vizor optic din care iti poti alege stilul de fotografie.

Dimensiunea senzorului este 1/2.3 inch iar pozele o data realizate sunt salvate in format JPEG. Acestea pot fi salvate la o rezolutie de maxim 4608 x 3456.

Controlul fotografiei se face cu o sensibilitate ISO Auto 100-1600 si cu ajutorul presetarilor care te vor ajuta in diverse momente. De asemenea, acest aparat dispune si de diverse efecte foto si de o functie de detectare a fetei.

Captarea video se face la o rezolutie de pana la 1280 x 720 iar calitatea filmuletelor este HD , cu sunet. Blitul permite corectarea ochilor rosii si are o raza de actiune de pana la 3 metri. Canon PowerShot A1400  accepta si un plit extern, care va mari raza de actiune si va mari si calitatea pozelor.

 

Pozele si filmuletele vor fi salvate pe un card de memorie de tip SDXC, SD sau SDHC. Acestea pot fi descarcate ulterior, pe un alt dispozitiv,cu ajutorul unui cablu USB.

check_price1

In ceea ce priveste alimentarea cu energie, aceasta se face cu doua baterii AA. Acestea pot sa aiba o durata de viata de pana la 150 de cadre pentru baterii alcaline sau mai mult pentru baterii pe litiu.

Cu o greutate de doar 174 de grame si dimensiuni reduse, PowerShot A1400 este un aparat extrem de mobil, care poate fi purtat oriunde si este dedicat atat fotografilor amatori cat si a celor cu experienta.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.