Aparat foto digital Canon PowerShot A2500, 16MP, Black

'

Canon PowerShot A2500 face parte din categoria aparatelor foto ieftine,care aduc functii de inalta calitate. Acesta vine intr-un format foarte usor si este dedicat celor care vor mobilitate maxima si calitate de exceptie a pozelor.

 

Canon PowerShot A2500Printre beneficiile majore pe care le aduce acest aparat se numara senzorul de 16 Mp, care vine echipat cu un procesor de imagine DIGIC 5 cu tehnologie iSAPS. Dimensiunea senzorului este de 1/2.3 inch. Pozele sunt de o calitate foarte buna si sunt salvate intr-un format JPEG. Rezolutia imaginii este de maxim 4608 x 3456, insa se pot face si poze la rezolutii mai mici si la o calitate exceptionala.

In ceea ce priveste partea optica, Canon PowerShot A2500 dispune de un zoom digital 4x/20x si de un zoom optic de 5x. Lentilele sunt si ele de o foarte buna calitate, avand dimensiuni intre 5 si 25 de milimetri si o distanta de focalizare de minim 3 cm.

Controlul fotografiei se face foarte bine datorita Sensibilitatii ISO Auto 100-1600 si a efectelor foto deosebite.Aparatul mai dispune de numeroase presetari construite pentru diverse momente standard precum cele cu iluminare reduse sau cele cu zapada. De asemenea, dispune si de functia de detectare a fetei.

 

Pentru cei care doresc aparatul pentru filmari, Canon PowerShot A2500 filmeaza la o calitate HD si la o rezolutie de 1280 x 720. Blitul de care dispune are mai multe efecte precum cel de sincronizare lenta sau cel de corectare a efectului de ochi rosii. Raza de actiune a blitului este de pana la 3 metri, insa aparatul dispune si de posibilitatea adaugarii unui blitz extern.

check_price1

Dimensiunea ecranului este de 2.7 inch si ofera posibilitatea vizualizarii fiecarei poze sau a fiecarui filmulet facut. Pozele pot fi stocate pe un card de memorie SD si transferate cu un usb 2.0 de inalta viteza.

Alimentarea se face printr-un acumulator Li-Ion NB-11 L, care rezista la aproximativ 220 de cadre si te scuteste de achizitionarea de baterii, atata vreme cat ai tot timpul cu tine incarcatorul.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.