Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4800, 16MP

'

Daca iti doresti un aparat foto compact, care sa faca poze de foarte buna calitate si sa nu coste foarte mult, Fujifilm FinePix S4800 este o foarte buna optiune. Acesta vine echipat cu o rezolutie de 16.0 Mp si dimensiune a senzorului de 1/2.3 inch. pozele pe care le face sunt salvate in format Jpeg si pot fi facute la rezolutii incepand cu 1920×1080 si ajungand la 4288 x 3216.

In ceea ce priveste optica, dispune de un zoom digital de 6.7x si un zoom optic de 26x. Lentilele au dimensiuni intre 4.3 si 111.8 mm.

Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4800Controlul fotografia se face foarte bine, cu ajutorul sensibilitatii ISO Auto/Manual 64-6400 si diverselor presetari care te vor ajuta sa faci poze in aproape orice ipostaza. Declansarea automata poate fi presetata pentru 2 sau 10 secunde.De asemenea, aparatul dispune de functii deosebite, precum detectia fetei si a declansarii la zambet.

Daca iti doresti aparatul pentru a face filmulete, sta foarte bine si la acest capitol. Formatul de inregistrare este Avi si poate filma cu sunet si intr-un format HD cu rezolutie de pana la 1280 x 720.

Fujifilm FinePix S4 vine si cu un blitz incorporat care poate corecta ochii rosii si dispune de o sincronizare lenta si un blit de completare. Raza de actiune a blitului este de pana la 7 metri.

Desi nu are memorie interna, aparatul poate citi carduri, unde iti poti pune pana la 64 de GB de poze. Conectivitatea se face prin USB 2.0 la o viteza foarte mare.

Autonomia aparatului este de pana la 300 de cadre, cu 4 baterii AA, alcaline.  Cu o greutate de 543 g si dimensiuni reduse, aparatul este perfect pentru orice geanta si il poti lua cu tine peste tot, pentru a surprinde cele mai bune momente ale vietii. De asemenea, pentru a controla cat mai bine calitatea pozelor, dispune si de un ecran de 3.0 inch si un vizor electronic.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.