Aparat foto digital Nikon COOLPIX L27, 16.1MP

'

Un aparat foto compact poate fi solutia pentru o vacanta perfecta, in care sa pastrezi amintirile in cel mai colorat si curat mod. Una dintre solutiile pentru astfel de aparat foto este Nikon Coolpix L27.

Acesta vine cu numeroase functii care vor face din pozele si din videoclipurile filmate de tine, adevarate opere de arta.

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L27, 16.1MPIn ceea ce priveste imaginea, rezolutia senzorului este de 16.1 Mp iar marimea lui este de 1/2.3 inch, suficient pentru a capta cele mai bune poze. Pozele vor putea fi realizate la rezolutii mici precum 640×480 sau la rezolutii mult mai mari precum 4608 x 3456 si vor putea fi salvate in format JPEG.

Ecranul Lcd iti va permite sa controlezi cat mai bine calitatea pozelor, datorita dimensiunii de 6.7 inch pe diagonala si datorita stratului de antireflexie si functiei de ajustare a luminozitatii.

Desi memoria interna este de doar 20 Mb, o poti extinde destul de mult cu ajutorul unui cart SDXC, SD sau SDHC, acest lucru permitandu-ti sa salvezi mii de poze la cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste durata de folosinta, aparatul functioneaza cu baterii AA. In cazul in care acestea sunt Li-ion acesta rezista la pana la 650 de cadre in timp ce daca sunt alcaline, rezista la 200 de cadre.

Nikon Coolpix L27 dispune de numeroase alte functii foarte utile. Pentru a putea controla fotografia cat mai bine, acesta dispune de o sensibilitate ISO Auto 80-1600, declansare automata si numeroase presetari pentru poze sport, alb negru, peisaje, artificii sau diverse alte momente care pot aparea de-a lungul vietii si pe care vrei sa le imortalizezi.

Aparatul foto dispune si de un blitz automat si de un zoom foarte bun, care poate fi facut fie in format digital, permitand marirea de 4x, fie in format optic unde este permisa marirea de 5 ori.

Daca vei achizitiona acest aparat pentru filmari, faci o alegere perfecta. Acesta filmeaza la o calitate HD iar rezolutia poate fi pana la 1280×720. Cu un pret scazut, aparatul foto digital Nikon COOLPIX L27 este un aparat perfect pentru utilizatorii incepatori si cei medii.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.