Aparat foto digital Samsung ES95, 16MP

'

Aparatul foto Samsung ES95 este un aparat mic, compact si ieftin care ofera solutii foto de exceptie.Putand fi purtat in orice buzunar, este aparatul ideal pentru calatoriile spontane si pentru orice moment din viata de care vrei sa iti amintesti ulterior.

Acesta dispune de un senzor de imagine de 16.2 megapixeli si un obiectiv luminos F2.5 care va surprinde poze deosebite, chiar si in conditii de iluminare slaba. Una din functiile deosebite este Panorama live, care iti permite sa fotografiezi imagini panoramice, la 180 de grade.

Aparat foto digital Samsung ES95, 16.1MPRezolutia imaginilor va fi una deosebita: Poti opta pentru rezolutii uriase de 4608×3456 sau rezolutii mai micute de 1024×768. Oricare ar fi rezolutia insa, poza va fi una de calitate. La calitate pozelor contribuie activ si zoomul digital de 5x si zoomul optic, tot de 5x.

De asemenea, controlul fotografiei este unul deosebit datorita sensibilitatii ISO Auto 80-3200 si datorita diverselor efecte care se potrivesc in orice moment. Daca iti fotografiezi prietenii sau familia, aparatul dispune de o functie de detectare a fetei si de diverse presetari, inclusiv una de portret inteligent.

Daca vei folosi camera pentru filmulete, Samsung ES95 este perfecta pentru asa ceva. Filmarea se face cu sunet in format HD si poate atinge o rezolutie maxima de 1280×720.

Ecranul de 2.7 inch iti va permite vizionarea pozelor si corectarea lor iar memoria interna de 70 Mb iti va permite stocarea acestora. Memoria interna poate fi extinsa foarte usor cu ajutorul unui card de memorie Micro SD sau Micro SDHC.

Alimentarea se face cu ajutorul unui acumulator Li-Ion BP70A, asadar nu trebuie sa iti faci griji pentru cumpararea bateriilor, ci trebuie doar sa ai grija sa iti iei tot timpul incarcatorul la tine.

Cu o greutate de doar 90 de grame, Samsung ES95 este aparatul ideal pentru oricine, fie ca este vorba de incepatori sau fotografi mai experimentati, care vor sa imortalizeze momente inedite.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.