Aparat foto digital Sony DSC-H200, 20MP, Black + Card SD 8GB, Incarcator

'

Aparatul foto digital Sony DSC-H200 este un aparat profesional, care desi vine cu functii extraordinare are un pret mediu, ce nu depaseste 800 de lei.

Acesta dispune de o rezolutie uriasa a senzorului, de 20.1 Mp si o dimensiune a sa de 1/2.3 inch. Pozele vor fi salvate in format JPEG si vor avea o rezolutie de pana la 5184 x 3888, putand fi salvate la o calitate foarte buna chiar si pe formate foarte mari.

Aparat foto digital Sony DSC-H200, 20MPZoomul optic este si el urias. Acesta are 26x iar zoomul digital poate ajunge la 52x cu ajutorul celui optic.Lentilele au grosimi intre 4 si 104 mm.

Controlul fotografiei se face printr-o sensibilitate Iso Auto 80- 3200 si prin mai multe functii precum un Balans alb, presetari  sau posibilitatea de declansare la zambet sau la detectia fetei.

Un alt lucru pe care il face foarte bine Sony DSC H200 este sa filmeze. Acest lucru il face la o calitate HD cu o rezolutie de pana la 1280 x 720. Formatul inregistrarilor este AVCHD/MP4.  Aparatul dispune si de un blitz care are functii de corectare a ochilor rosii sau de sincronizare lenta. Raza de actiune a blitzului este de pana la 6.8 metri.

Ecranul de 3.0 inch iti permite sa previzualizezi fotografiile si sa le poti face cat mai bine.

Atat pozele cat si filmuletele vor fi salvate pe un stick de memorie fie Sd, fie Memory Stick Duo si salvate ulterior pe un alt dispozitiv cu ajutorul portului Usv 2.0 de viteza foarte mare.

Alimentarea cu energie se face cu ajutorul a 4 baterii AA, care rezista la pana la 350 de cadre.

Ceea ce aduce foarte special acest aparat este modulul de netezire piele, care reuseste sa imbunatateasca aspectul pielii si functie Panorama care iti permite sa faci poze panoramice.

Cu o greutate de 530 de grame si dimensiuni reduse, aparatul foto digital Sony DSC-H200 este o varianta compacta care poate fi purtat peste tot, pentru o imortalizare a fiecarui moment.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.