ASUS Zenforce 3 – pareri, pret si caracteristici

'

ASUS Zenforce 3 este un telefon foarte rapid cu un pret bun. Pretul unui astfel de telefon este in jur de 1550 de lei. Acesta are un ecran de 5.5 inch si 64 de GB memorie interna. Alaturi de aceste caracteristici, telefonul se mai lauda si cu 4 GB RAM, ceea ce inseamna mult pentru standardul industriei mobile.

Exista si versiunea Deluxe a acestui telefon, dar in momentul de fata, in Romania, aceasta versiune nu se prea gaseste. Cutia telefonului este de un gri elegant. Inauntru gasim un cablu USB-C, dar si un incarcator de 2A, precum si o pereche de casti in-ear.

Designul telefonului il face sa iasa in evidenta. Carcasa este din sticla, iar marginile telefonului sunt realizate din aluminiu, ca atare acesta arata extrem de bine, iar intreaga constructie a telefonului pare a fi una solida. Butoanele de volum si cele de pornit/oprit se misca mai mult.

Acest telefon seamana putin cu anuntatul Samsung Galaxy S8. Sticla sa este foarte placuta la atingere, insa are si unele dezavantaje. In primul rand, trebuie sa stiti ca aceasta sticla este destul de alunecoasa, asa ca va trebui sa aveti mare grija cum tineti acest telefon. De asemenea, nu uitati sa-l stergeti des pentru ca pot aparea si amprente de la folosire.

Sistemul de operare este Android 6.0.1, interfata fiind una cu care ne-am obisnuit deja si la celelalte telefoane produse de companie. Telefonul ofera 100 GB gratuit pentru Google Drive. Viteza de 4G a acestui telefon este una impresionanta, de aceea va veti putea uita fara probleme la filme si clipuri online. Ecranul telefonului are o rezolutie Full HD, iar culorile par mai vii, luminozitatea fiind si ea una extrem de buna. Sunetul este clar si puternic.

Senzorul de amprenta al acestui telefon merge instant, iar camera foto este una buna spre foarte buna, care se poate folosi atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

 

Share this post:

Leave a Comment