Belfie – cum sa-ti pozezi fundul fara sa scapi telefonul

'

Ei bine, a aparut si asa ceva: device-ul care te ajuta sa-ti fotografiezi posteriorul fara a te chinui cu oglinzi sau alte artificii.

Belfie iti garanteaza ca folosing tija reglabila iti vei putea fotografia partea dorsala fara a fi nevoie de ajutorul oglinzilor.

Our unique design makes it easy to take pics of your bum in any angle. Never drop your phone again! – striga slide-ul producatorului

Asa se prezinta pe site-ul oficial betigasul rabatabil care o poate scoate din incurcatura pana si pe Kim Kardashian. Inventia e destul de simpla si functioneaza prin bluetooth (vezi schema mai jos). Betigasul Belfie a fost creat de firma care detine reteaua de socializare on.com si este compatibil cu Android, iOS si Windows, asa ca lumea ii e deschisa.

betigasul-belfie

Termenul belfie vine de la „selfie of your butt”, asa ca in romaneste ar fi corect sa il asimilam cu felfie.

Una peste alta, dracia se pare ca are cumparatori, avand in vedere faptul ca nu mai exista niciuna in stoc la momentul actual.

In mod cert, daca ati citit pana aici, faceti parte dintr-una din urmatoarele doua categorii:

1 – cei care cred lumea s-a cretinit definitiv inventand si cumparand asa ceva

2 – cei care deja au dat click febril pe linkul site-ului oficial si se intereseaza deja daca exista livrare in Romania

Pentru cei din categoria a doua, vestile nu sunt minunate, in sensul ca, pentru moment stocurile cu minunea care pozeaza fundurile s-au epuizat si nu se fac decat precomenzi, neprecizandu-se daca exista livrare in Europa (evident ca tara de origine este SUA).

belfie-selfie

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.