Canon EOS 100D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm IS STM

'

Canon Eos 100D este o camera DSLR excelenta si vine la un pret destul de mic, pentru performantele pe care le aduce. Caracteristicile generale aduc 9 puncte de focalizare, un blitz extern si un blitz intern care vor face din pozele tale adevarate opere de arta. Blitzul are efect de corectare a ochilor rosii si se poate declansa si automat.

Rezolutia senzorului este suficient de mare pentru poze de calitate la rezolutii de pana la 5184 x 3456 pixeli. Acesta are 18 megapixeli si dimensiuni de 22.3 x 14.9 mm .

Canon EOS 100D, 18MPIn ceea ce priveste obiectivul, acesta are o montura Canon EF-S si o distanta focala intre 18 si 55 mm. Focalizarea se face manual iar lentilele au si ele dimensiuni intre 18 si 55 mm. Constructia obiectivului este facuta din 13 elemente, impartite in 11 grupuri.

Captura imaginii se face in cadre pe secunda iar sensibilitatea ISO 100-6400 care poate fi extinsa la 25600 .EOS 100D dispune si de un declansator automat care se declanseaza intre 2 si 10 secunde iar pozele sunt salvate in mai multe forme: Jpeg, Raw, Dpof 1.1, DCF 2.0, Raw + JPEG sau.

Atat pozele cat si filmele vor fi stocate pe carduri SD,SDXC si SDHC. Interfata pentru conectarea la Pc este de tip USB 2.0 si este de mare viteza. Aparatul dispune de asemenea de o iesire video NTSC si de o iesire Mini HDMI de tip C.

Daca esti pasionat de filme, poti la le creezi intr-un format Full HD, care iti va oferi o calitate cu adevarat deosebita.

Ecranul LCD de care dispune EOS 100D, iti va oferi posibilitatea sa editezi pozele si filmele si sa iti vezi munca imediat dupa ce ai facut-o.

Alimentarea aparatului se face cu o baterie Li-Ion LP E12 care are o durata de viata de aproximativ 380 de cadre. Cu o greutate de 470 de grame, acest aparat este extrem de mobil si este o alegere perfecta pentru cei pasionati de fotografie.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.