Canon EOS 1100D, 12.2MP + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

'

Canon EOS 1100 D este un aparat foto de la Canon cu functii extraordinare, care iti va permite sa faci poze si filme de cea mai buna calitate, oferindu-ti un design compact si un pret rezonabil.

Senzorul cu care vine echipat are o rezolutie de 12 megapixeli iar calitatea imeginii pe care o produce este DSLR. Procesorul de imagine DIGIC 4 de 14 biti contribuie direct la calitatea imaginilor si a filmarilor, oferind o filmare continua la 3.2 cps.  Acest procesor ajuta si la un control foarte bun al zgomotului in momentul filmarii.

Canon EOS 1100D, 12.2MP + Obiectiv EF-S 18-55mm DC IIIAparatul are o sensibilitate ISO 100-6400 care permite fotografierea in conditii cu lumina slaba. Canon EOS 1100 D vine cu un sistem de focalizare automata si aduce numeroase moduri de captura tematica. Manipularea acestui aparat se face foarte usor si rapid, datorita designului compact si a dimensiunilor reduse.  Greutatea aparatului este de doar 495 de grame iar dimensiunile sunt de 129.9 x 99.7 x 77.9.

Acesta dispune de un ecran LCD TFT de 6.7 centimetri care iti permite sa vizualizezi si sa corectezi pozele si filmuletele pe care le faci.

De asemenea, dispune si de un blitz foarte puternic, care are numeroase functii, printre care si de corectare a ochilor rosii . Blitzul beneficiaza si de un suport multi blitz wireless, pentru poze cat mai clare.

Functia HDMI de care dispune te va lasa sa conectezi camera la un televizor sau la un proiector si sa vizualizezi atat pozele cat si filmuletele la o calitate deosebita, pe un ecran mare.

Salvarea pozelor se face pe un card SD care poate ajunge la pana 64 GB. Transferul ulterior intre camera si calculator se face prin portul USB 2.0 care garanteaza un transfer de pana la 480 mbps.

Alimentarea acestei camere se face printr-o baterie Li-Ion LP-E10 care garanteaza fotografierea a pana la 700 de cadre.

Daca achizitionezi acest aparat Canon EOS 1100D, 12.2MP, vei primi pe langa acesta un obiectiv Canon EF-S 18-55 mm f/3.5 – 5.6 DC III.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.