Canon EOS 600D, 18MP + Double Kit 18-55mm

'

Canon Eos 600 D este un aparat foto D-SLR, de clasa inalta, care vine cu numeroase functii perfecte pentru orice fotograf, fie el amator sau experimentat. Aparatul dispune de un senzor foarte mare de 18 megapixeli, care reuseste sa capteze cele mai bune imagini, redandu-le extrem de clar si cu foarte multe detalii.

In ceea ce priveste sensibilitatea ISO, aceasta este 100-6400 si poate fi extinsa la 12.800, permitand fotografierea in cele mai bune conditii, chiar si in momentele in care lumina este slaba, fara sa folosesti blitzul.

Canon EOS 600D, 18MPCanon Eos 600 D dispune si de un procesor de imagine DIGIC 4, ce vine echipat cu 14 biti si ajuta la o reproducere foarte buna a culorilor.

Ecranul de 7.7 cm dispune de 1040000 de puncte si de unghi variabil, ajutandu-te sa filmezi la o calitate excelenta si sa prinzi cel mai bun unghi in fiecare fotografie. Filmarile se fat in format full hd si vor da impresia de filme cu adevarat profesionale, chiar daca tu esti un incepator in ceea ce priveste filmul.

Camera dispune de un blitz integrat si de un blitz extern. Acestea ofera o corectare a ochilor rosii si furnizeaza calitate fiecarei fotografii. Fiecare fotografie poate fi salvata in 2 formate: Jpeg sau Raw. Acestea sunt salvate pe carduri de memorie de tip SDXC, SD si SDHC, care pot sa fie cumparate chiar si cu o capacitate de stocare de 64 Gb.

In ceea ce priveste conectarea cu alte medii, Canon Eos 600D dispune de o interfata USB 2.0 de mare viteza si de o interfata HDMI mini pentru conectarea cu un televizor.

Alimentarea se face printr-o baterie Li-Ion LP-E8, care poate filma si fotografia aproximativ 400 de cadre. Cu o greutate de 570 de grame, acest aparat este foarte portabil, putand fi purtat cu usurinta peste tot pe unde crezi ca merita sa imortalizezi momente.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.