Consola Microsoft Xbox 360, 4GB + Controller Microsoft Xbox 360 Wireless, negru

'

Consola Microsoft Xbox 360 aduce calitatea consolelor Xbox, combinata cu un controller negru care iti va permite sa te joci la cel mai inalt nivel. pretul consolei este unul mediu iar parerile utilizatorilor sunt foarte bune. Microsoft Xbox 360 aduce numeroase beneficii, pe langa calitatea jocurilor si a filmelor.

Consola Microsoft Xbox 360, 4GB + Controller Microsoft Xbox 360 WirelessIn primul rand, beneficiaza de o memorie interna de 4 Gb si wifi incorporat, care iti va permite sa joci orice joc alaturi de prietenii tai, indiferent ca ei se afla foarte aproape sau foarte departe de tine. Consola este compatibila cu tehnologia de control Microsoft Kinect. Aceasta tehnologie este deosebite, deoarece te transpune cu totul in joc, permitandu-ti sa controlezi personajul jocului cu propriile miscari. Aces lucru il face filmandu-te si analizandu-ti miscarile de 30 de ori pe secunda.

Designul consolei este unul modern si futurist. Acesasta are o carcasa neagra si finisaj lucios, aratand foarte bine in orice casa.

Un alt lucru deosebit la aceasta consola este faptul ca este foarte silentioasa. In timpul jocului sau in timpul filmelor pe care le vizionezi, nu va scoate niciun zgomot, permitandu-ti sa te distrezi fara interferente.

Controllerul negru Xbox 365 wireless te va ajuta in aproape orice joc. Acesta poate fi controlat de la o distanta de pana la 10 metri si iti garanteaza 30 de ore de functionare continue, cu un set de baterii AA.

In ceea ce priveste partea de hardware, consola beneficiaza de un procsor IBM Triple core de 3.2 Ghz. Unitatea optica are o capacitate de citire de 12x iar transferul se face prin 5 porturi USB 2.0, care permit un transfer de date rapid, de pana la 480 Mb/s.

Partea audio nu este neglijata, Xbox360 dispunand de o placa de sunet de 16 biti Surround Sound, care reda sunete la cea mai buna calitate. De asemenea, dispune de o memorie Ram de 512 GDDR3, ceea ce face orice aplicatie sa ruleze cursiv si fara nicio problema.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.