Consola Microsoft Xbox 360 Standard System 4GB

'

Consola Microsoft Xbox 360 este una din vedetele celor de la Microsoft, aducand o performanta deosebita in lumea gamingului. Aceasta vine echipata cu un procesor IBM Triple Core cu o frecventa de 3.2 Ghz, care face posibila o experienta deosebita in aproape orice joc.

JMicrosoft Xbox 360 Standardocurile pot fi instalate cu ajutorul DVD-Romului de 12x.  Platforma pe care ruleaza este Microsoft Xbox 360 sau Microsoft Xbox 365 Kinect.

Ceea ce aduce deosebit aceasta consola este reprezentat de accesoriile pe care le prezinta: Kinect sensor for Xbox 365, Xbox 360 Composite cable, Xbox 360 Black Wireless controller si Xbox 360 4 Gb s Console.

De departe cel mai interesant accesoriu este Microsoft Xbox Kinect. Acesta reuseste sa redefineasca interactiunea omului cu jocul si iti permite sa intri in pielea personajului mai mult decat ai facut-o vreodata. Kinect este un sistem care te ajuta sa controlezi personajele prin miscarea propriului corp in fata televizorului. Tehnologia care ii permite personajului sa se miste, este bazata pe o camera care iti analizeaza corpul de 30 de ori pe secunda si transmite fiecare miscare catre caracterul din joc.

Acest accesoriu se potriveste perfect pentru numeroase jocuri si iti garanteaza distractie. Printre jocurile compatibile cu Xbox Kinect se numara Kinect Adventures care iti permite sa mergi in aventuri deosebite, Motion Sports, care te indeamna sa iei parte din diverse sporturi, ca si cand le-ai juca la propriu, sau Your Shape Fitness Evolved, un joc de fitness care iti ofera posibilitatea de a slabi din confortul propriei case.

check_price1

Aceasta consola se conecteaza foarte usor la reteaua Xbox Live si iti permite sa te joci cu toti prietenii, indiferent ca acestia sunt aproape de tine sau se afla la mii de km departare. Controllerul Wireless Negru iti permite sa controlezi consola de la distanta de pana la 10 metri, iar autonomia lui are cel putin 30 de ore.

Pe langa toate accesoriile, Xbox 365 vine echipat cu 512 GDDR3, 5 porturi Usb 2.0 si mai multe porturi de conectare la diverse surse, precum un port HDMI, unul AV, unul Rj-45 sau unul S/PDIF.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.