Consola Nintendo Wii Mini + Remote plus Controller + Nunchuck Controller

'

Consola Nintendo Wiii Mini este una dintre cele mai mici si mai ieftine console de jocuri, care ofera calitate deosebita la un pret foarte mic. Wiii mini vine echipata cu un procesor suficient de mare pentru orice joc. Acesta are o frecventa de 729 Mhz si promite o viteza si o acuratete deosebita a jocurilor.

 

Consola Nintendo Wii MiniConsola dispune de Wii Optical Disc, unde poti sa introduci toate jocurile de care ai nevoie si de codecuri audio Audio Codec Support AAC, care vor dezvalui un sunet de cea mai buna calitate in jocuri.

In ceea ce priveste conectarea, aceasta se face printr-un USB, un conector AV Out si un Sensor Bar. Consola este compatibila cu peste 1300 de jocuri Wii, asadar nu vei avea timp sa te plictisesti.

In ceea ce priveste jocul multiplayer, vei putea sa te joci cu toti prietenii tai, deoarece Wii mini dispune de un suport pentru 4 controllere.

Partea Hardware aduce functii foarte puternice. Pe langa procesorul de 729 de Mhz, Wii Mini vine cu o memorie Ram de 88 Mb si cu o placa video ce poate rula la o frecventa de 243 Mhz.

 

Pachetul cu care vine consola mai contine si un Remote Plus Controller, un Nunchuck Controller, un Sensor Bar si un cablu Wii AV. Wii Remote plus este cheia jocurilor care necesita miscare. Acesta raspunde la orice miscare pe care o faci cu mana, permitandu-ti sa joci numeroase jocuri precum tenisul. Cu acest accesoriu, jocurile tale vor deveni mult mai active si mai interesante.

check_price1

Aspectul consolei este asa cum ii spune numele, Mini. Are un aspect solid, combinand culorile rosu cu negru. Wii mini este dedicata in special celor care vor jocuri de calitate pe o consola si au un buget redus pentru asa ceva.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.