Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc Beyond: Two Souls

'

Consola celor de la Sony, Playstation 3, vine cu numeroase optiuni pentru cei mai inraiti jucatori si aduce cateva accesorii de nerefuzat. Aceasta consola iti permite sa joci jocuri extraordinare, create special pentru PS3. Unul dintre ele este Beyond, un joc deosebit, care are in prim plan 2 mari actori de la hollywood:Ellen Page din Inception si Willen Dafoe din Spider Man, The english Patient sau XXX2.

Cei 2 incearca sa descopere adevaratul inteles al unei entitati numite Aiden. Lansat in Octobrie, Beyond vine la pachet cu consola, oferind experiente deosebite .

Consola Sony PlayStation 3, 500GBRevenind la Ps3, acesta beneficiaza de un microprocesor extrem de puternic, Cell Broadband Engine, care lucreaza la o viteza deosebit de mare si reda jocurile cu o acuratete grafica incredibila. Hard Diskul de 500 Gb, unitatea Blu Ray si faptul ca dispune de un Player Full HD, fac din PS3 un adevarat player de filme . Sunetul Surround pe care il permite contribuie si el la o calitate cat mai buna pentru vizionarea de filme.

Noul PS3 are si rolul de player multimedia. Acesta poate sa redea cu usurinta muzica si fotografiile, extinzandu-ti destul de mult activitatile pe care le poti face cu el.

Datorita unei noi versiuni de Firmware, PS3 poate rula fara probleme jocuri 3D, care te vor duce intr-o alta lume a gamingului. Pentru acestea ai nevoie doar de un televizor 3d, un cablu HDMI pentru a conecta consola la televizor si ochelari compatibili, dupa care poti sa te bucuri de minunatele jocuri.

Controllerul este un punct forte pentru o consola, asadar, Ps3 vine cu un controller wireless DualShock 3 care iti permite sa controlezi personajul de la distanta. In ceea ce priveste memoria, consola dispune de 256 GDDR3 si de 256 XDR.

Consola Playstation 3 este extrem de buna pentru segmentul de piata careia ii este dedicat si vine la un pret rezonabil, care difera foarte mult in functie de accesorii si de functii.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.