Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc Diablo III

'

Jocul Diablo a ajuns la a 3-a generatie. Dupa ce Diablo II a avut un succes fulminant, a aparut Diablo III, care este tot ce a fost Diablo II insa aduce mult mai multe detalii extrem de interesante. Efectele grafice din acest joc fac Sanctuarul Diablo sa arate mult mai bine si aduc o serie de imbunatatiri precum craftinguri noi si noi adepti.

Actiunea se desfasoara dupa 20 de ani dupa ce Prime Evils au fost izgoniti din Sanctuar. Eroul jocului se intoarce in orasul unde a inceput totul si cerceteaza detaliile despre steaua cazuta.

Consola Sony PlayStation 3 500GBDiablo 3 vine cu extrem de multe detalii captivante, care te vor tine conectat la joc si te vor face din ce in ce mai bun. Jocul vine la pachet cu consola PS3 de la Sony, care ii permite sa afiseze detalii grafice de exceptie. Acest lucru este posibil datorita microprocesorului grafic Cell Broadband Engine care ajuta orice joc sa ruleze foarte repede, inclusiv noul Diablo 3.

Ps 3 dispune si de functii mai deosebite, precum disponibilitatea unui Blu Ray si a unui Player Fill Hd, care iti va permite, pe langa jocuri, sa te uiti si la filme de cea mai buna calitate, fie ele venite pe Bluray sau pe DVD.

Conectarea la net, pentru a juca cu jucatori din toata lumea, se face cu ajutorul unui Wifi 802.11 b/g/n, care ofera o viteza de pana la 1000 Mb/s, in asa fel incat sa nu existe niciun fel de intreruperi.

PS3 aduce si ceva cu adevarat special. Cu cea mai noua versiune de Firmware, vei putea juca Diablo 3 in format 3D, intrand mult mai bine in pielea personajelor. Pentru asta vei avea nevoie de un televizor 3D, ochelari specifici si un cablu HDMI prin care sa iti conectezi consola la televizor.

Acest pachet este dedicat special pentru pasionatii de Diablo, care vor sa il joace la cea mai inalta calitate.

 

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.