Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc Grand Theft Auto 5

'

Consola celor de la Sony, Playstation 3 este o adevarata fereastra catre jocuri de calitate. Aceasta iti ofera posibilitatea sa alegi intre sute de jocuri construite special pentru ea, de cei mai buni producatori ai industriei. Printre cei care creaza jocuri pentru Playstation se numara Socom, God of War sau Gran Turismo.

Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc Grand Theft Auto 5Playstation 3 iti permite sa te joci la cea mai buna calitate atat 3d cat si 2d. PS3 este prima consola de jocuri care foloseste microprocesorul Cell Broadband Engine. Acesta ofera o viteza superioara de lucru si ajuta la redarea jocurilor cu detalii grafice impresionante. Unitatea Blu-Ray de care dispune sistemul, precum si playerul Full HD si Hdd-ul foarte incapator iti permite sa vizionezi filme Full HD la cea mai buna calitate si sa te joci cele mai noi jocuri. Sunetul nu se lasa mai prejos si vine cu o calitate Surround deosebita.

Unitatea BluRay este compatibila si cu Dvd-urile, asadar daca ai filme mai vechi, poti sa le vizionezi fara probleme la calitate inalta. Daca dispui de un televizor 3D, poti juca jocurile in acest format, odata cu aparitia noului Firmware PS3.

Consola se conecteaza la internet prin wifi de mare viteza 802.11 b/g, care ajunge la viteza maxima de pana la 1000 Mb/s. Conectivitatea nu se opreste aici, PS3 dispunand de bluetooth 2.0 si de 2 porturi USB 2.0 care permit si ele viteza de transfer foarte rapida.

Memoria cu care vine echipata este de 256 GDDR3 si 256 XDR iar Hdd-ul de memorie iti permite sa stochezi foarte multe informatii, jocuri, muzica si filme, deoarece marimea lui se ridica la 500 GB.

Odata comandata, consola vine cu un controller Wireless DualShock 3 care te va introduce foarte bine in lumea gamingului si cu jocul Gran Theft Auto 5, un joc captivant ce te va tine tintuit de controller.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.