Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc Pro Evolution Soccer 2014

'

Daca iti plac jocurile care simuleaza sportul, aceasta consola, care vine la pachet cu Pro Evolution Soccer 2014, este ideala pentru tine. Playstation 3 aduce numeroase functii deosebite si iti permite sa te joci numeroase jocuri dedicate special acestei console, la cel mai inalt nivel.

Consola foloseste un microprocesor deosebit de puternic : Cell Broadband Engine. Acesta ofera o viteza foarte mare atat jocurilor cat si filmelor HD, redandu-le cu detalii grafice cu adevarat deosebite. Datorita unitatii BluRay si a playerului full HD, consola poate sa redea filme HD la cea mai inalta calitate. Acestea pot fi stocate fara nicio problema pe HDD-ul de memorie care are o capacitate de 500 GB.

Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3PS3 vine si cu alte surprize deosebite. Daca iti plac filmele 3D, s-ar putea sa fii foarte incantat de faptul ca te poti joca 3D. Tot ce ai nevoie este un televizor 3D, ochelari compatibili si un cablu HDMI de mare putere. Dupa ce ti-ai conectat consola la televizor, te poti afunda in lumea jocurilor 3D.

Pe langa aceste lucruri, PS3 mai dispune de conectivitate deosebita prin Bluetooth 2.0, 2 porturi USB sau prin conectarea la reteaua Wifi cu o viteza de pana la 1000 Mbps.Consola mai dispune si de o memorie de 256 GDDR si 256 XDR, care ajuta si mai mult calitatea jocurilor.

Designul consolei este unul simplu si deosebit. Cu doar 2.1 Kg este foarte mobila, putand fi purtata peste tot. In pachetul comandat, aceasta vine si cu un Controller Wireless DualShock 3 si cu jocul ProEvolution Soccer 2014.

Pro Evolution Soccer este simulator de fotbal care vine cu o calitate deosebita a jocului. Acesta poate fi jucat atat 3D cat si 2D iar experienta din timpul meciurilor este deosebita, jucatorii miscandu-se cu foarte mare realism. Chiar daca pentru multe echipe, japonezii de la PES nu au licente, alegand nume fictive, jocul este unul cu adevarat interesant si merita jucat, mai ales ca vine la pachet cu consola.

 

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.