Consola Sony PlayStation 3 Slim, 500GB

'

Consola Playstation 3 a celor de la Sony vine in mai multe variante si poti sa alegi intre mai multe functii si optiuni pe care sa le ofere. Una dintre ele este designul consolei.Sony PlayStation 3 Slim vine cu un design slim si cu o culoare albastra care prevesteste faptul ca este foarte jucausa.

Consola Sony PlayStation 3 SlimChiar daca este slim, se comporta ca orice alta consola PS3: Dispune de microprocesorul Cell Broadband Engine, un excelent furnizor de viteza pentru jocuri,care le ajute sa fie redate cu mare acuratete grafica. De asemenea, dispune de o unitate Bluray si de player Full HD, care impreuna cu Hdd-ul incapator de 500 Hb permit vizionarea filmelor la full Hd la o calitate deosebita.

Sunetul este o parte integrata din calitatea filmelor si vine in format Surround. Sony PlayStation 3 Slim poate fi folosita si sub forma de player multimedia, redand cu acuratete atat poze din colectia personala cat si foarte multa muzica.

Unul din lucrurile noi si deosebite pe care le aduce Sony Playstation este faptul ca iti permite sa joci jocuri 3D. Cu un televizor 3d, ochelari compatibili si un cablu HDMI de mare viteza, poti sa te bucuri de jocuri ca un copil mic, in format 3D.

Aceasta varianta de PS 3 vine echipata cu 2 controllere Dual Shock 3, care iti permit sa te joci cu prietenii orice joc multiplayer care va pune la incercare competivitatea.

check_price1

Partea Hardware a consolei este completata de o memorie de 256 GDDR3 si 256 XDR si o placa video RSX. Designul consolei este unul deosebit. Culoarea albastra ii ofera un aspect lejer si jucaus iar dimensiunile care sunt de doar 290 x 230 x 60 mm o fac extrem de portabila. La portabilitate contribuie foarte mult si greutatea de doar 2.1 kg.

In ceea ce priveste conectorii, Ps 3 dispune de 2 porturi USB 2.0 care permit o viteza de transfer de pana la 480 Mb/s, 1 conector AB, unul HDMI si unul Digital Out. De asemenea, dispune si de bluetooth 2.0 pentru a face transferul de date mult mai usor.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.