Cum cumpar o tableta performanta?

'

Vrei o tableta performanta? Orienteaza-te nu doar catre producatorii consacrati, ci si catre produsele considerate varfuri de gama. Performanta este un pachet complex, iar tabletele performante iti ofera configuratii hardware exceptionale, adica utilizare fara repros.

Mai mult decat atat, acestea vin impreuna cu un design atragator, accesorii de cea mai buna calitate, sisteme software, functii si aplicatii intuitive, usor si practic de utilizat. De la ecranul cu luminozitate si contrast impecabile si pana la materialele de calitate din care este construita carcasa, de la viteza de navigare si raspunsul imediat la comenzile initiate si pana la conectarea eficienta, toate acestea sunt detalii importante atunci cand iti doresti un gadget puternic.

ipad-air2

Iata cum ar trebui sa arate, practic, tableta care sa te impresioneze prin aspect si performante!

Specificatii. Tabletele performante au ecrane cu rezolutie mare, de cel putin 2048×1536 pixeli, adica Full HD si tehnologie IPS, care contribuie la imagini impecabile. Culorile sunt vii si naturale, imaginea este clara, chiar si in miscare. Continutul video te impresioneaza si pare real.

Ecranul de calitate al acestor tablete este alaturat unei configuratii hardware de exceptie. Cele mai bune componente – procesor, placa video, memorie, contribuie la un raspuns imediat al comenzilor, la realizarea unui multitasking de calitate, la capacitatea mare de stocare de continut.

Performante. Ca urmare a alegerii unor componente de la producatori cu experienta, performantele se descriu in rularea fara probleme a celor mai complexe aplicatii si a celor mai recente jocuri, prin conexiune eficienta pentru un browsing rapid, prin indeplinirea rapida a sarcinilor office sau a celor zilnice.

Design. Sunt slim si de obicei combina plasticul dur, de calitate, cu aluminiul. Tabletele de top arata senzational, au design elegant si se potrivesc chiar si celui mai pretentios mediu de business.

Atunci cand vrei sa alegi o tableta performanta, urmeaza cativa pasi siguri:

Pret. Tabletele care functioneaza impecabil au preturi care depasesc 2.000 de lei si rezultate pe masura costurilor. In functie de scopurile in care utilizezi tableta, de complexitatea aplicatiilor si de asteptarile tale, pretul poate varia.
Brand. Cele mai fiabile branduri, conform recordurilor de vanzari, raman Samsung, Apple si Asus.
Componente. O tableta performanta trebuie sa aiba componente care sa promita experiente impecabile de utilizare, precum display IPS, baterie cu autonomie de minimum 10 ore, 3G sau 4G pentru conectivitate, greutate mica pentru portabilitate sporita, camera frontala cu rezolutie decenta pentru aplicatii video, precum Skype.
Aspect.Tabletele competitive sunt subtiri, usoare, in culori care pot impresiona orice utilizator si au garantia unei utilizari de durata, datorita materialelor rezistente.

Practic, o tableta performanta arata precum Ipad Air 2 de la Apple sau Samsung Galaxy Tab S. Adica au ecrane Full HD de cea mai buna calitate (IPS LCD si Super Clear LCD), autonomie mare a bateriei, capacitate incredibila de stocare, conectivitate si posibilitatea de a testa orice aplicatie, orice joc, fara teama de sacadare in timpul functionarii.

Aceasta concluzie nu demonstreaza ca doar Samsung si Apple pot avea produse de top. Asus, Sony sau Lenovo au dovedit prin produsele lor premium ca isi pot impresiona utilizatorii cu tablete excelente din punctul de vedere al performantelor.

 

Share this post:

One Comment

  1. Seobyalex says:

    Oricum ai da-o, performanța vine cu preț mare!

Leave a Comment