Imprimanta foto Canon PRO10, A3+

Canon Pro 10 este o imprimanta foto A3 + care aduce o printare cu 10 cerneluri , produce materiale extrem de bune din punct de vedere calitativ si poate imprima inclusiv materiale profesionale.

canon-pro10Beneficiile pe care le aduce aceasta imprimanta sunt imprimarea foto pe dimensiuni mari, precum A3 +, cele 10 cerneluri pe baza de pigment, imprimarea profesionala atat color cat si monocrom, gama larga de suporturi materiale si conectivitatea foarte difersificata.

Pixma pro 10 dispune de un cap de imprimare cu tehnologie FINE care furnizeaza o rezolutie de pana la 4800 dpi si fotografii cu detalii foarte bune. Conectivitatea se poate face prin wifi si prin ethernet. Imprimanta este dedicata celor pasionati de fotografie, putand fi plasata oriunde, insa nefiind foarte mobila.

Tehnologia de printare este Inkjet. Aceasta dispune si de tehnologia de imprimare Cd, dandu-ti posibilitatea sa iti faci propriile coperti pentru CD . Rezolutia pozelor este de 4800 x 2400 iar interfata prin care aceasta imprimanta se poate conecta la un calculator poate fi aleasa intre USB, wireless sau retea.

Alimentarea cu hartie se face cu maxim 150 de coli iar printarea se face fara margine, inclusiv pentru A3+. Printarea directa de pe aparatul foto se face cu ajutorul tehnologiei PictBridge.

check_price1

Canon Pro10 nu este o imprimanta portabila, avand nu mai putin de 20 de kg si dimensiuni de 689 de mm in lungime, 385 de mm in latime si 215 mm in inaltime. Aceasta este compatibila cu Windows 7, Windows Vista, Windows XP si Mac. De asemenea, este compatibila si cu Apple Airprint si dispozitive Android.

Consumabilele pentru aceasta imprimanta pot fi alese intre mai multe variante printre care cartusele canon photo black PGI 72 PBK si alte 9 variante de cartuse Canon.

Cu toate ca dimensiunile imprimantei sunt considerabile, puterea consumata este de 17 W.

Aceasta imprimanta foto este dedicata celor pasionati de fotografie si de imagini de foarte buna calitate.

 

Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.