Imprimanta laser monocrom Samsung ML-2165, A4

Samsung ML-2165 este o imprimanta cu un aspect compact si curat, care vine echipata cu functii simple si necesare oricarui birou. Aceasta poate fi achizitionata la un pret redus ce nu depaseste 300 de lei, lucru ce o face ideala pentru orice utilizator care doreste printare de calitate la preturi mici.

Imprimanta laser monocrom Samsung ML-2165, A4Softul Easy Eco Driver de la Samsung iti permite sa vizualizezi cu usurinta fiecare document inainte de a-l printa si sa ii reglezi calitatea, culoarea si alte detalii care ar putea sa nu fie necesare. De asemenea, Samsung ML 2165 dispune si de functia Easy Printer Manager care iti permite sa instalezi si sa monitorizezi foarte usor starea dispozitivului.

Aceasta imprimanta lucreaza doar cu formatul A4 si dispune doar de functia de imprimare prin tehnologia laser. Printarea se face doar in mod monocrom, asadar, daca iti doresti imprimanta pentru imagini color, ar trebui sa te reorientezi. Interfata prin care se conecteaza la un calculator este USB.

Greutatea pentru mediul de printare trebuie sa fie intre 60 si 163 de grame pe metru patrat.

Viteza de printare este de suficient de mare pentru a nu te face sa astepti foarte mult dupa o serie de documente: 20 de pagini pe minut, imprimate cu limbajul SPL. Rezolutia cu care se printeaza fiecare pagina este de 1200×1200.

In ceea ce priveste consumabilul, acesta este negru si o incarcare poate printa pana la 1500 de pagini. Alimentarea cu hartie se face cu maxim 150 de coli iar tava prin care acestea sunt scoase suporta doar 100 de coli.

Aceasta multifunctionala dispune si de o memorie de 8 Mb si de un procesor de 300 Mhz, ceea ce face ca viteza de printare a primei coli sa fie de 8.5 secunde.

Samsung ML-2165 se lauda si cu faptul ca este o imprimanta foarte compacta. Aceasta cantareste doar 4 kg si are dimensiuni reduse, fiind perfecta pentru orice birou. Puterea consumata este de 310 W iar sistemele de operare cu care este compatibila sunt Windows, Mac-Os sau Linux. 

Vezi detalii


Share this post:

Related Posts

Comments are closed.