Imprimanta laser monocrom Samsung ML-2165W, A4, Wireless

Daca iti doresti o imprimanta laser, Samsung ML-2165W este o optiune de luat in calcul. Aceasta este o imprimanta puternica ce se poate conecta cu usurinte la sistemul Android sau la sistemul iOS. Conectarea se face in 3 pasi simpli: instalare, selectare si imprimare.

Imprimanta lucreaza doar cu formatul A4 si printeaza cu o tehnologie laser, monocrom. Daca iti doresti sa printezi fata verso, poti face acest lucru doar manual. Interfata pe care o foloseste pentru conectarea cu un calculator poate fi aleasa intre USB si wireless.

Imprimanta laser monocrom Samsung ML-2165WMediile de printare sunt foarte diverse. Poti printa pe folii, plicuri, foi A4, A5 sau pe diverse alte materiale cu greutate intre 60 si 163 de grame/mp.

Viteza de printare este cu adevarat impresionanta. Aceasta imprimanta reuseste sa printeze 20 de pagini pe minut iar limbajul cu care face asta este SPL. Rezolutia de printare este de 1200 x 1200. Prima pagina este printata foarte rapid, durand doar 8.5 secunde pana este scoasa.

Consumabilul pe care il foloseste este Toner Samsung Negru, care poate printa pana la 1500 de pagini. Alimentarea cu hartie se face cu maxim 150 de coli in timp ce tava de output poate sustine 100 de coli.

Samsung ML 2165 dispune si o memorie de 8 MB si un procesor de 300 Mhz. In ceea ce priveste designul, este o imprimanta compacta ce cantareste doar 4 kg, acest lucru facand-o foarte mobila.

In ceea ce priveste puterea consumata, nu este chiar o imprimanta economica, insa economia care se face la printare se pierde pe energie : 310 W.

Aceasta imprimanta este compatibila cu mai multe sisteme de operare. Printre acestea amintim Windows XP, Mac, Windows 7, Windows 2000, Windows Vista si Linux.

Samsunt ML 2165 este o imprimanta dedicata celor care doresc calitate laser la un pret mic.

 

Vezi detalii


Share this post:

Related Posts

Comments are closed.