Nikon D7100, 24.1MP, Body

Nikon D7100 este un aparat foto special dedicat profesionistilor. Acesta este foarte usor si compact si este construit din materiale de cea mai buna calitate. Dispune de numeroase functii care asigura o fotografie de cea mai buna calitate. Acest aparat foloseste un senzor CMOS in format DX care dispune de 24.1 megapixeli, facand poze cu adevarat incredibile , surprinzand cele mai mici detalii din fiecare moment.

 

Nikon D7100, 24.1MP, BodyCeea ce ii da o precizie foarte buna, este sistemul AF cu 51 de puncte de focalizare, care il ajuta sa surprinda foarte rapid si precis imaginile si sa fie cat mai profesionist, iar carcasa este foarte rezistenta, suportand caderile, apa sau praful.

 

Revenind la partile tehnice, acesta dispune de un sistem de procesare a imaginii EXPEED 3 care asigura o viteza foarte mare a operatiunilor si ajuta la reproducerea intensa a culorilor.

 

Daca iti doresti poze de buna calitate insa nu dispui de lumina, acest aparat dispune de sensibilitate ISO 100-6400 care poate fi extinsa la 25.600.

 

Obiectivul Nikorr iti ofera avantajele uriase ale celor 21 de megapixeli si creaza imagini extraordinare.

Unul din lucrurile deosebite pe care le ofera este faptul ca poate face fotografii continue la 6 fps in asa fel incat vei surprinde foarte bine cadrele de actiune rapida.

Nikon D7100 mai dispune de numeroase alte functii precum cea de decupare 1.3 x sau cea de filmare HD cu pana la 1080 p. De asemenea, permite efectele speciale aplicate atat pozelor cat si filmelor.

In ceea ce priveste conectarea cu Pc-ul, aceasta se face printr-un USB 2.0 de mare viteza. Aparatul mai dispune si de o iesire HDMI, pentru a-l putea conecta oricand la un televizor.

Ecranul LCD de 3.2 Inch iti va da posibilitatea sa editezi pe loc fiecare poza si sa iti vezi operele intr-un mod simplu si eficient.

Alimentarea se face printr-o baterie Li-Ion EN-El15.

Cu o greutate de 765 de grame, Nikon D7100 24.1MP este o optiune excelenta pentru cei care doresc poze profesionale.

Vezi detalii


Share this post:

Related Posts

Comments are closed.