Tableta Lenovo IdeaTab S6000, 10.1″, 1GB RAM, 16GB Flash, 3G, Wi-Fi

Daca iti doresti o tableta cu ecran mare si cu performante superioare, Lenovo IdeaTab S6000 este tableta perfecta pentru tine. Aceasta vine cu un design excelent, groasa de doar 8.6 mm si cu o greutate de 560 de grame, este perfecta pentru o mobilitate superioara.

Lenovo IdeaTab S6000Procesorul cu care vine echiata este de tip quad core, avand 4 nuclee si ruland la o frecventa de 1200 de Mhz. Acesta, combinat cu memoria de 1024 mb LpDDR2, permit o rulare a oricarei aplicatii la cel mai inalt nivel, avand videza si cursivitate.

In ceea ce priveste memoria flash, Lenovo IdeaTab S6000 dispune de 16 Gb, insa acestia pot fi extinsi cu inca 64 de GB cu ajutorul unui card de memorie Micro SD.

Tableta este echipata cu un sistem de operare Android si permite descarcarea a sute de aplicatii din Android Market, care vor multumi chiar si utilizatorii cei mai exigenti.

Conexiunea la internet se face cu ajutorul retelei wireless 802.11 b/g/n iar comunicarea se poate face atat online, prin retele de socializare cat si video, datorita celor 2 camere, frontala si secundara, care dispun de 0.3 Mp si de 5 Mp.

Bateria este cu adevarat uriasa. Cei 6300 de Mah permit o rulare de 9 ore in activitate. Ceea ce este cu adevarat deosebit la aceasta tableta este ecranul urias, de 10.1 inch, care ruleaza la o rezolutie de 1280×800 si dispune de un display IPS. Acesta iti va oferi o experienta deosebita in tot ce inseamna aplicatii, jocuri sau filme.

Sunetul este redat printr-un set de boxe duble, care reusesc sa il redea la cea mai buna calitate, avand calitatea unui laptop. Tableta mai dispune si de GPS, care iti gaseste locatia in 10 secunde datorita conectivitatii 3g si de radio fm incorporat care te tine conectat tot timpul la noutati.

Per total, aceasta tableta reprezinta o investitie buna care iti aduce o calitate superioara in materie de tablete.

 

Vezi detalii


Share this post:

Recent Posts

Comments are closed.