Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist

'

Cateodata iti doresti, cu siguranta, sa asculti muzica foarte clara si de calitate direct de pe dispozitivul tau mobil. Difuzoarele acestora nu sunt insa intotdeauna de cea mai buna calitate, motiv pentru care trebuie sa apelezi la alte solutii pentru a-ti potoli setea de sunete puternice si de clare.

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twistUna dintre aceste solutii pare fi acest difuzor bluetooth Albrecht Max Twist, care este dedicat special dispozitivelor mobile si vine cu cateva functii extrem de interesante si cu un design deosebit si futurist.

Evident, designe-ul este primul care uimeste, datorita formei unice pe care o ofera. Practic, seamana cu un paralelipiped dreptunghic rasucit, care ofera insa o eleganta desavarsita si o constructie de mare finete. Desi dimensiunile sale sunt de doar 250 x 60 x 55 de mm si te-ai astepta ca puterea sa de redare sa fie foarte mica, acest lucru nu se intampla. Puterea RMS pe care o poate reda este de nu mai putin de 6W, foarte mult tinand cont de dimensiuni si de faptul ca este, totusi un difuzor pentru dispozitivele mobile.

Evident, fiind foarte mic, acesta dispune de un acumulator care iti permite ascultarea muzicii pana la 8 ore. Acumulatorul are o capacitate de 1200 Mah si se incarca cu ajutorul unui mini USB.

Acest difuzor este cu atat mai uimitor, cu cat reuseste sa redea sunetele la calitate HiFi, extrem de clar si de puternic. Gadgeturile tale le poti conecta cu ajutorul portului Bluetooth , in cazul in care doresti o conexiune fara fir, sau printr-un cablu audio care vine inclus in pachet in momentul in care il comanzi.

De ce sa optezi pentru un astfel de difuzor?

Cu siguranta nu de putine ori ai fost dezamagit de calitatea unei conferinte prin telefon sau de sunetul neclar redat de telefonul tau, in momentul in care l-ai folosit pentru videoclipuri sau muzica. Acest difuzor rezolva exact aceste aspecte, oferindu-ti posibilitatea sa ai tot timpul dupa tine un sunet de calitate si sa te bucuri in orice moment de claritate si putere. Ceea ce il face cu adevarat deosebit este faptul ca poate fi purtat peste tot, incapand cu usurinta intr-o geanta, faptce il face extrem de apreciat de majoritatea utilizatorilor.

Share this post:

Leave a Comment