Televizor LED Akai HD

Televizorul LED produs de Akai HD este in primul rand un televizor simplu, care desi nu vine echipat cu functii extraordinare, aduce strictul necesar si reuseste sa imbine calitatea cu un buget redus, pe care viitorul utilizator este nevoit sa il plateasca.

Lansat in 2013, dispune de tehnologii foarte noi, care desi nu sunt foarte multe sunt foarte bine realizate. Spre exemplu, tehnologia LED este deosebit de bine implementata, reusind sa ofere imagini de cea mai buna calitate cu o paleta de culori bine conturate si cateva functii deosebite.

Televizor LED Akai, 61 cm, HD, LT-2407AB

Televizor LED Akai, 61 cm, HD, LT-2407AB

Calitatea imaginii se ridica la cel mai inalt nivel, fiind HD si fiind insotita de un contrast dinamic de 50000:1. Aceasta este continuata cu o rezolutie generoasa de 1366 x 768, care reuseste sa fie suficienta pentru ecranul de 61 de centimetri in diagonala, cu o luminozitate de 200 cd/mp si cu un timp de raspuns de 5 ms.

Imaginea dispune si de cateva caracteristici superioare, de care cel care va folosi televizorul, se va bucura fara doar si poate. Una dintre aceste caracteristici este modulul ZOOM, care permite marirea imaginilor, urmata de tehnologiile Comb Filter 3D si Progressive Scan. Unghiul de vizibilitate pe care il prezinta este de 160/170 grade, ceea ce face din acest televizor o alegere inteligenta.

Akai LT 2407AB nu duce lipsa nici de posibilitatea conectarii cu exteriorul. Acesta dispune de cateva porturi cu adevarat utile, printre care putem sa amintim un port HDMI, o intrare SCART si o intrare PC. De asemenea, utlilizatorul poate sa foloseasca si portul USB 2.0 pentru a conecta alte gadgeturi la televizor si pentru a se bucura de o flexibilitate foarte mare.Desi partea audio nu iese cu nimic in evidenta, aceasta ofera totusi un sunet de calitate si destul de puternic, furnizat de sistemul audio stereo montat pe teleizor.

Tot flexibilitate ofera si greutatea televizorului. Cu doar 5 kg, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta, mai ales in conditiile in care nici dimensiunile sale nu sunt foarte mari. In lungime are putin peste 70 de cm, in inaltime are 41 de centimetri iar in grosime prezinta doar 10 cm.

Printre caracteristicile speciale cu care se lauda, se mai numara Teletextul, Ghidul de programare electronic sau decodorul Stereo NICAM + A2. Cu un cost mic spre mediu, televizorul LED Akai HD este alegerea ideala pentru cei care isi doresc functii simple si un ecran normal, insa vor rezistenta in timp si eleganta.

 

Televizor LED Akai, 47 cm, HD, LT-1909AB

Daca iti doresti un televizor de calitate, dar nu ai suficienti bani pentru a lua unul creat de companii mari precum Sony sau Samsung, pur si simplu cauti in curtea companiilor mai mici si exista sanse sa gasesti aceleasi tehnologii ca la televizoarele mai cunoscute, dar preturi de cateva ori mai mici.

Televizor LED Akai, 47 cm, HD, LT-1909ABIn aceasta categorie intra si acest televizor LED de la Akai, care desi are diagonala de doar 47 de centimetri, ofera cateva functii extrem de interesante, culori vii si naturale si cel mai important, un pret fara concurenta.

Aspectul televizorului este unul standard. Desi nu iese cu nimic in evidenta in acest sens, prezinta eleganta si finete, reusind sa fie perfect petnru aproape orice incapere datorita greutatii sale mici si datorita culorii negre, care se potriveste cu orice.

Lansat in 2013, Akai 1909ab prezinta tehnologii foarte moderne, atat in ceea ce priveste partea audio cat si cea video. Spre exemplu, la audio dispune de un sistem stereo superior, care ofera claritate foarte buna a sunetelor, in timp ce la partea video ofera o imagine de calitate HD, contrast dinamic de 50000:1 si o luminozitate de 250 cd/mp.

De asemenea, la calitatea imaginii contribuie cu succes si timpul de raspuns de doar 5 ms si rezolutia destul de mare, tinand cont de diagonala televizorului, care se ridica la 1366 x 768 pixeli. Televizorul vine si cu cateva caracteristici superioare ale imaginii, precum Comb Filter 3D, care filtreaza zgomotul si face din imagine una excelenta.

Redarea video se poate vace in 3 moduri, Pal, Secam si NTSC iar in ceea ce priveste tunerul, acesta este de 2 feluri: DVB-T Mpeg4 si DVNB-c Mpeg4.

Daca iti doresti o conectare a televizorului la mediul extern, acest lucru este foarte posibil datorita conectorilor, care desi nu se ridica la numarul pe care il au televizoarele mult mai titrate, sunt suficienti si ofera strictul necesar, precum un port HDMI, un port SCART si un port USB 2.0 pentru transfer de date sau chiar pentru incarcarea diverselor gadgeturi direct de la televizor.

De asemenea, televizorul dispune si de o iesire de casti, in asa fel incat sa poti asculta emisiunea preferata, muzica preferata sau sa te poti uita la filme, fara sa ii deranjezi pe cei din jur.

Per total, televizorul produs de cei de la Akai este o optiune ideala pentru cei care vor un televizor clasic, imbogatit cu cateva functii de ultima generatie, dar care sa nu depaseasca un buget mic.

 

 

Vezi detalii

Related Posts