Televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD, 46PFL4908

Acest televizor face parte din clasa inalta a celor de la Philips, aducand tot ce este bun in lumea tehnologiei de ultima generatie. In primul rand, uimesc tehnologiile 3D si Smart Tv, insa si dimensiunile generoase ale ecranului si functiile deosebite pe care le prezinta televizorul.

Tehnologia LED cu care este construit televizorul lansat in 2013, ofera imagini bine conturate si culori vii care vor face din orice emisiune si orice film o modalitate excelenta de distractie. Ecranul urias cu diagonala de 117 cm iti va da impresia ca esti la cinematograf iar imaginea Full HD te va uimi prin calitate. Imaginea dispune si de un constrast dinamic de 500 000 :1, o luminozitate de 350 cd/mp si o rezolutie maxima de 1920 x 1080. De asemenea, dispune si de cateva caracteristici deosebite, cum ar fi Micro Diming, Pixel Plus HD care elimina orice posibilitate de imagine pixelata si Perfect Motion Rate 200.

O imagine buna insa, nu reprezinta nimic fara un sunet de calitate, motiv pentru care, cei de la Philips au instalat un sistem audio puternic si clar, care dispune de boxe de 20 de W si caracteristici deosebite precum un Surround perfect, controlul automat al volumului sau sunet deosebit de cristalin.

Fiind un Smart TV nu este dedicat doar urmaririi emisiunilor TV preferate, ci si flexibilitatii, care este data de playerul multimedia integrat, care te va ajuta sa urmaresti filme, sa asculti muzica si sa vizionezi fotografii de cea mai buna calitate, direct de pe stickul USB sau direct de pe internet.

Evident, metodele de conexiune cu mediul extern sunt deosebit de complexe. Philips 46PFL4908 dispune de 3 portri HDMI, 2 intrari USB si o intrare SCART, care completeaza experienta de calitate pe care o poate avea orice utilizator care foloseste acest televizor.

Tehnologia 3D poate sa fie insa cea mai asteptata functie a televizorului. Cu ajutorul celor 2 perechi de ochelari 3D care vin in pachet, vei putea sa urmaresti filme 3D si sa intri direct in actiunea unui film de cea mai buna calitate. Imaginile si sunetele oferite de televizor sunt completate si de alte caracteristici speciale, majoritatea date de tehnologia Smart TV. Spre exemplu, poti sa navighezi cu usurinta pe internet datorita browserului integrat, poti sa fii conectat pe retelele de socializare sau poti sa impartasesti experientele tale cu prietenii. Televizorul mai dispune si de netflix sau de 1000 de pagini de teletext.

Per total, televizorul celor de la Philips este un televizor de inalta clasa, care pe langa calitatea video si audio ofera numeroase functii care pot sa incante orice utilizator si care vin la un pret mediu.

 

Vezi detalii

Recent Posts