Facebook Messenger introduce apelurile video pe mobil

'

Conform declaratiei lui Stan Chudnovsky, directorul de proiect Facebook Messenger, incepand cu data de 27 aprilie 2015, utilizatorii messenger-ului vor putea initia conversatii video. Impresionant este faptul ca minunea va functiona si pe LTE, nu numai Wi-Fi, ceea ce presupune ca tehnologia de compresie este impresionanta.

In felul acesta Facebook Messenger Video devine competitor direct pentru Apple Facetime si Microsoft Skype, serviciul fiind gratuit in totalitate.

Serviciul este, deocamdata, disponibil doar in 18 tari: Belgia, Canada, Croatia, Danemarca, Franta, Grecia, Irlanda, Laos, Lituania, Mexic, Nigeria, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, SUA si Uruguay. Oficialii Facebook ne asigura insa ca au in plan extinderea rapida serviciului, la nivel global.

Implementarea apelurilor video pe Facebook Messenger a fost cumva anuntata de cumpararea, la inceputul anului 2015, a companiei QuickFire Networks, specializata in dezvoltarea tehnologiei de compresie video.

 

facebook-messenger-video

 

Apelurile video sunt posibile si intre utilizatori de platforme diferite, spre exemplu apelurile video messenger vor functiona normal intre iOS si Android.

Mai multe despre Facebook Video Messenger puteti gasi pe website-ul oficial. Speram ca Romania va aparea cat mai curand in lista tarilor care beneficiaza de aceasta tehnologie.

Credeti ca v-ar fi utila facilitatea apelurilor video pe Facebook?

 

Share this post:

Leave a Comment