Facebook Messenger nu va mai fi integrat in interfata clasica

'

Intr-o miscare destul de neinspirata, Facebook va obliga utilizatorii de mobil sa downloadeze si sa instaleze o aplicatie facebook Messenger dedicata chatului.

Deja Facebook a inceput sa notifice utilizatorii din Europa despre aceasta schimbare, care poate avea legatura cu noile capabilitati ale messengerului Facebook, dintre care posibilitatea apelului vocal intre utilizatorii Facebook poate fi o cauza, probabil necesitand resurse destul de mari.

Facebook-Messenger-mobil

Este evident ca aplicatia dedicata va oferi o experienta mult mai stabila si mai placuta utilizatorului, totusi poate deveni un punct de cotitura destul de deranjant pentru conservatorii care iubesc chatul Facebook tocmai din motive de integrare in platforma.

„Today we are starting to notify people that messages are moving out of the Facebook app and over to the Messenger app,” a declarat un purtator de cuvant Facebook. „To continue sending messages on mobile, people will need to install the Messenger app.”

Schimbarea ii va afecta pe utilizatorii de iOS si Android.

Interfata clasica va ramane disponibila pentru telefoanele low-end, care dispun de resurse de memorie limitate (teoretic Facebook va putea detecta acele terminale).

 

Share this post:

Leave a Comment