Geanta Laptop – Criterii si Recomandari

'

Laptopul este una dintre piesele pe care un om in miscare si cu multiple activitati, e neaparat necesar sa le aiba. Pentru ca de pe laptop isi citeste corespondenta, tine legatura cu superiorii sau colegii de birou, informeaza firma de anumite evenimente, este obiectul care il conecteaza la job cu costuri mici. De aceea, pentru ca notebook-ul trebuie luat oriunde, este nevoie de o geanta sau un rucsac in care sa fie purtat. De data aceasta ne vom opri asupra acelui accesoriu extrem de util, numit geanta laptop.

Daca sunteti in cautarea unei genti pentru laptopul dumneavoastra, acest material va va prezenta cateva informatii generale despre genti, alaturi de cateva recomandari dintre care puteti alege un model care credeti ca va este cel mai util sau puteti imbina utilul cu placutul alegand un model tineresc in locul unuia in stil clasic. Magazinele online dispun de zeci de modele, cu preturi mai mici sau mai mari, confectionate din piele sau material textil, care se pot pune si pe umar nu doar tinute in mana, asa ca este oferta destula din care sa alegeti.

geanta-hama

Peste 200 de modele de genti pentru laptopuri, cu dimensiuni standard de 17 inch, 15.6 inch, 14 inch, 13.3 inch sau 10.1 inch,
cu preturi incepand de la 25 de lei, poti gasi aici.

 

Alege o geanta laptop ieftina, dar de calitate

Utilitatea unei genti pentru laptop este ca ii gaseste un loc unde sa poata fi transportat cu usurinta si fereste dispozitivul de socuri. De obicei gentile mai ieftine au un singur compartiment in care se pune obiectul principal, iar pe margini sunt cateva buzunare in care incap agende, pixuri, telefoane si alte lucruri.

Asa cum amintea cu un paragraf cu doua paragrafe mai sus, sunt disponibile mai multe tipuri de genti: unele sunt doar de mana si au doua manere, altele sunt stil soldat sau poate paramilitar ne este mai cunoscut, adica dispun de o bareta ce se poate trece pe umar sau pe diagonala, sprijinindu-se pe sold si lasand mainile libere, iar altele in stil ghiozdan. Din punctul nostru de vedere, este mai utila o geanta in stil militar pentru ca vom avea mainile libere, in acest fel vom putea sa ducem si altceva in maini. Exista un dezavantaj la acestea si anume ca sifoneaza hainele, fiind mai de dorit celalalt model pentru cei care „sufera la frumusete”.

Materiale folosite la confectionare gentilor pentru laptop

Pe langa model si design sau poate de marca producatorului, un alt aspect pe care sa-l avem in vedere inainte de cumpararea unei genti este materialul din care sunt prelucrate. Modelele ieftine vor fi facute din material textil, mai precis din polyester sau neopren. Acestea sunt materiale sintetice, care ar trebui sa fie durabile, si chiar sunt, si sa opreasca apa in caz ca va prinde ploaia. Totusi, mai sigura ar fi o geanta confectionata din piele ecologica superioara, la care se adauga calitatea ridicata. E drept ca diferenta de pret este considerabila, insa calitatea vorbeste de la sine.

Ce dimensiuni poate avea geanta pentru laptop

Altceva de care ar trebui sa tineti cont cand vreti sa cumparati un asemenea produs ar fi dimensiunile, adica diagonala laptopului care va incapea in ea, culorile care vor trebui sa se asorteze unui om de afaceri sau sa dea un aer tineresc si spatiile de stocare, adica utilitatea unor buzunare aditionale ce pot fi de folos uneori.

In functie de dimensiunile diagonalei, aceste genti pot fi:

geanta-laptop-17

 

 

 

 

– geanta laptop 17 inch: sunt cele mai mari genti pentru laptop, variante gasiti aici

 

 

 

geanta-laptop-15-6

 

 

 

 

 

 

– geanta laptop 15.6 inch: cele mai raspandite modele, variante gasiti aici

 

 

 

 

geanta-laptop-14

 

 

 

 

– geanta laptop 14 inch: o dimensiune mai putin uzuala, modele aici

 

 

 

 

geanta-laptop-13-3

 

 

 

 

– geanta laptop 13.3 inch: marime care merge spre netbook, gasiti modele aici

 

 

 

 

 

Inainte de a incepe cautarea, recititi cu atentie sfaturile, hotarati dinainte ce caracteristici doriti neaparat sa prezinte acest accesoriu, si stabiliti marja de pret in care doriti sa va incadrati. Recomandarile facute in acest articol nu sunt exhaustive, dar pot oferi optiuni viabile.

 

 

 

Share this post:

One Comment

  1. Stefan says:

    Cred ca prima varianta, ceea a gentilor de 17′ este cea mai uzuala defapt, nu prea cumpara lumea mini laptop-uri dar este doar o parere totusi, ma intreb daca sunt si variante pentru genti sh avand in vedere ca trebuie sa imi trimit calculatorul la reparat si mie sa nu se „piarda” geanta mea.

Leave a Comment