Google Android Wear sustinut de Qualcomm

'

Inca nu este oficial, dar este aproape sigur ca producatorul Qualcomm va furniza chipseturi pentru device-urile Google Android Wear, noua platforma bazata pe Android, care va rula pe noile generatii de ceasuri inteligente de la Google.

In anuntul de lansare Android Wear, Qualcomm a fost prezentat ca unul dintre partenerii implicati in proiect.

 

Google-Android-Wear-Qualcomm

Cei de la Qualcomm vor livra chipseturi Snapdragon pentru aceste device-uri, dar nu este cunoscut daca se vor implica mai mult, la urma urmelor si ei sunt producatori de ceasuri inteligente, asa ca nu au un foarte mare interes in a dezvolta competitia.

Pana acum sunt cunoscute doar doua gadget-uri care vor beneficia de Snapdragon, respectiv  Moto 360 si LG G Watch, dar nu este clar ce varianta de chipset vor avea.

Este putin probabil ca un Snapdragon 801 quad-core la 2.5 GHz sa fie folosit pentru jucarioare de genul ceasurilor inteligente, dar unul dintre Snapdragon 200 sau Snapdragon 400 ar putea fi exact ceea ce trebuie.

Cum spuneam, aproape nimic nu e sigur in aceasta privinta, oficial fiind doar faptul ca printre partenerii Google, in proiectul Android Wear, se va regasi si Qualcomm.

 

Share this post:

Leave a Comment