Google lanseaza Google Pixel si Google Pixel XL

'

In stilul traditional (si enervant), cei de la Alphabet au inceput cu teasere care anunta un eveniment important pe 4 octombrie 2016, iar dupa zvonuri, dublate de bara de search care se transforma intr-o silueta de smartphone, se pare ca este vorba despre Google Pixel, mult anuntatul telefon creat de Google.

Google Pixel vine dupa intreruperea productiei Nexus (care a fost fabricat de HTC), si este anuntat ca fiind produs Google (desi zvonurile crediteaza tot HTC-ul ca producator, in vreme de tabletele Pixel vor fi produse in continuare de Huawei).

Numele de cod ale Pixel si Pixel XL sunt Sailfish, respectiv Marlin.

google-pixel-smartphone

Se asteapta ca Pixel XL sa aiba un ecran de 5.5-inch device cu o rezolutie Quad HD 2,560 / 1,440 pixeli. Este posibil ca procesorul sa fie Qualcomm’s Snapdragon 820 sau 821, RAM-ul sa fie de 4GB, 32GB si 128GB capacitate de stocare, o camera foto de 13-megapixeli si una secundara, pentru selfie, de 8-megapixeli.

Fratele mai mic, Pixel sau Sailfish, va avea procesor Snapdragon 820 sau 821 si 4GB RAM, dar va avea dimensiuni mai mici, cu un display de 5-inch si o rezolutie de 1,920 / 1,080 pixeli. Este foarte probabil sa aiba acelasi tip de camere foto si capacitate de stocare, cu o baterie de 2.770mAh.

Dat fiind ca Android Nougat a fost lansat abia luna trecuta, fiind disponibil deocamdata doar pe Nexus 6P, este posibil ca aceste mobile sa fie primele cu noul sistem de operare instalat din fabrica.

 

Share this post:

Leave a Comment