GoPro HERO5 Black – camere video compacte cu caracteristici deosebite

'

GoPro HERO5 Black este unul dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din bagajul de vacanta. Momentele inedite pot fi imortalizate mai simplu si mai usor cu o camera video GoPro profesionala. Calitatea imaginilor captate este fara indoiala exceptionala, datorita functiilor speciale si a tehnologiei de inalta calitate incorporate in aceste gadgeturi impresionante.
Caracteristicile deosebite ale dispozitivelor GoPro sunt confirmate si de cei mai exigenti dintre utilizatori si de specialistii care le-au testat limitele.

GoPro HERO5 Black – design compact ce crese versatilitatea

Inca de la prima vedere camera de filmat GoPro HERO5 Black atrage atentia, datorita display-ului foarte mic, de doar 2 inch. Designul realizat de specialistii americani este desavarsit iar finisajele sunt impecabile. Materialele de foarte buna calitate fac ca folosirea dispozitivelor sa fie o reala placere. Accesoriile speciale care permit realizarea comenzilor de la distanta sunt si ele foarte apreciate, intrucat permit pornirea sau oprirea inregistrarilor de la distanta. Dimensiunile reduse 32X62X44.5 mm (WxHxD), ofera un plus de versatilitate acestui dispozitiv, foarte bine echipat cu tehnologie de ultima generatie. Camerele video GoPro HERO5 Black cantaresc doar 117g, deci sunt ultra light si confortabil de utilizat in orice situatie.

Rezistenta si durabilitatea sunt doua caracteristici foarte apreciate la dispozitivele GoPro din seria Hero. Acestea pot fi folosite pentru a filma imagini inedite in piscina, sau la schi. Sunt dispozitivele perfecte care imortalizeaza momentele pline de adrenalina, deci fie ca sunt folosite pentru a filma un salt cu coarda elastica, fie ca sunt folosite pentru a capta imagini inedite de rafting, clipurile obtinute au calitati deosebite si reproduc in cel mai placut mod momentele traite intens.

GoPro HERO5 Black – functii speciale, clipuri inedite

Camera video GoPro Hero este foarte bine echipata, de aceea ofera imagini si clipuri exceptionale chiar si cand este folosita de amatori. Rezolutia camerei este 12 MP, fapt ce permite obtinerea unor clipuri de calitate deosebita. Senzorul digital de stabilizare a imaginii este o componenta care ofera inregistrari mai clare si mai vibrante. Culorile imaginilor obtinute cu camera de filmat Hero5 sunt bogate, luminoase si energizante, fapt ce ofera un plus de vitalitate intregului continut.

Si pe partea de sistem audio camera GoPro HERO5 Black este echipata exceptional, specialistii de la www.govideo.ro sustin ca este una dintre camerele care ofera cele mai clare si mai profunde sunete. Sistemul audio HD, difuzorul integrat si microfonul incorporat sunt elemente care permit inregistrarea si reproducerea deosebita a continutului audio.

Meniul intuitiv usor de utilizat, senzorii de stabilizare video avansata, controlul simplu si posibilitatea de a edita imaginile si clipurile direct de pe dispozitiv sunt alte caracteristici foarte apreciate de utilizatori. Imaginile captate cu camera Hero5 sunt la rezolutie 4K, cea mai noua si mai apreciata tehnologie a momentului.

Aceasta camera permite stocarea continutului video si audio pe card MICRO SD. Inregistreaza imaginile in format PM4 si este capabila sa filmeze full HD pana la 240 fps. Acest fapt permite implementarea unor efecte slow motion deosebite continutului. Cablurile USB si HDMI D permit descarcarea continutului pe diferite dispozitive. Alte accesorii cu care vine acest gadget sunt acumulatorul reincarcabil, cablul USB, cadru si monturi.

Share this post:

Leave a Comment