HDD extern Seagate Backup Plus 1TB, 2.5″, USB 3.0, Albastru

'

Seagate Backup Plus este facut special pentru stocarea de fisiere in cantitati foarte mari si vine cu un design placut si cu numeroase functii de ajutor.

Primul lucru care atrage atentia la acest Hdd este functia Backup Plus, care apare intr-o gama de harduri de la seagate si faciliteaza controlul deosebit de puternic asupra oricarei informatii. De asemenea, aceasta functie ofera si o protectie sporita, permitand 2 metode de backup direct din Seagate Dashbord.

HDD extern Seagate Backup Plus 1TBDesignul Hardului este foarte portabil si vine cu dimensiuni reduse. Acesta cantarestei doar 224 de grame si o grosime de doar 14.5 mm. Cu o diagonala de 2.5 inch, este extrem de mic si poate fi purtat peste tot, incapand in orice geanta sau orice buzunar. Acest Hdd este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Microsoft Windows sau mac.

Transferul de informatii se face prin 2 porturi: Fie prin USB 2.0, fie prin USB 3.0. Diferenta dintre cele 2 porturi este faptul ca Usb 3.0 este mult mai rapid. Daca Usb 2.0 promite viteze de transfer de pana la 480 Mbps, 3.0 transfera informatiile cu pana la 5 Gb/secunda, o viteza incredibila care scurteaza foarte mult timpul de transfer.

Capacitatea de stocare de 1 Tb permite stocarea a numeroase fisiere precum 17000 de ore de muzica, 320 000 de fotografii de cea mai buna calitate sau nu mai putin de 100 de ore de redare video in format HD.

Cu Seagate Backup plus iti poti proteja fara probleme si conturile online, inclusiv Facebook, Flickr si Youtube, putand administra conturile direct din Hdd si protejand informatiile online.

Cu functiile pe care le are, acest Hdd este dedicat persoanelor care isi doresc spatiu, viteza si mobilitate si doresc sa plateasca cat mai putin pentru acestea. Pretul Hddului este unul redus, nedepasind 300 de lei pentru varianta de 1 Tb.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.