HDD extern Seagate Backup Plus 1TB, USB 3.0

'

Un HDD extern Seagate te poate ajuta extrem de mult in momentul in care ai foarte multe informatii de pastrat, iar HDD-ul calculatorului tau nu este suficient, sau chiar si in momentul in care vrei sa dispui de informatie cat mai mobila.

HDD extern Seagate-Backup Plus 1TBSeagate Backup plus este un HDD extern care indeplineste cele mai bune functii pe care le poate indeplini un HDD. Facand parte din categoria Backup Plus, acesta protejeaza informatiile si faciliteaza controlul asupra lor. Backupul se face foarte usor cu acest HDD iar mobilitatea este un punct forte, deoarece este foarte subtire si foarte mic, putand fi deplasat oriunde cu cea mai mare usurinta.

Seagate Backup Plus este compatibil atat cu Pc-urile cat si cu Mac-ul, fara sa fie nevoie de o reformatare. Transferul de date se face prin USB 3.0, port care creste foarte mult viteza de transfer.

Capacitatea de stocare este uriasa. Poti salva pana la 1TB de informatii pe acest HDD extern, adica 17000 de ore de muzica ( aproximativ 2 ani, non stop), 320 000 de fotografii de mare rezolutie sau 1000 de ore de video. De asemenea, poate stoca 250 de DVD-uri cu filme la calitate maxima, care iti permite sa vizualizezi cam 2 filme pe saptamana, timp de mai mult de 2 ani. Capacitatea impresionanta vine la pachet cu dimensiuni la fel de mari ca ale unui telefon mobil. Avand o dimensiune de 2.5 inch, Seagate backup plus nu depaseste 123.4 x 81.1 x 14.5 mm. Aspectul este unul foarte placut, fiind slim si micut, iese in evidenta prin eleganta.

Greutatea de doar 224 de grame il face potrivit pentru orice buzunar. In ceea ce priveste viteza, acesta beneficiaza de 5400 rpm, un buffer de 8 MB si este un HDD Sata 2. Alimentarea cu energie se poate face prin Usb, deci nu ai nevoie de o priza ci doar de un calculator.

Per total, HDD extern Seagate Backup Plus este o unitate de stocare externa cu adevarat profesionala, iar pretul lui este putin peste 300 de lei. 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.