HDD extern Seagate Expansion 1TB, 2.5″, 5400 rpm, 8MB, USB 3.0, Negru

'

Seagate Expansion de 1 TB este fratele mai mare al lui Seagate Expansion de 500 Gb, care vine cu functii asemanatoare si cu pareri extrem de bune. La un pret ce trece putin peste 300 de lei, Expansion de 1 Tb ofera numeroase functii superioare.

Primul lucru pe care il observi la el este faptul ca este foarte mobil si se instaleaza foarte usor. Instalarea se face printr-o singura introducere a mufei USB in computer,putand fi folosit aproape instand. Mobilitatea este data de dimensiunile reduse. Cu o diagonala de doar 2.5 inch si o greutate de 270 de grame, este o optiune serioasa pentru cei care calatoresc foarte mult si au nevoie de multe date importante. Dimensiunile sunt de 128.10 x 89.10 x 22 mm.

HDD extern Seagate Expansion 1TB, 2.5, 5400 rpm, 8MBAcest Hdd este compatibil cu mai multe sisteme de operare, instalandu-se instant pe Windows XP, Microsoft Windows 7, si Microsoft Windows Vista. Viteza de transfer este un aspect foarte important care nu este neglijat. Acesta se face prin porturi Usb de tip 2.0 sau 3.0, ceea ce ii confera viteze superioare.

Capacitatea de stocare de 1 Tb permite stocari uriase de date, precum 250 de dvd-uri cu filme la calitate HD sau 17000 de ore de muzica ( echivalentul a 2 ani de ascultare in continuu).

Alimentarea Hdd-ului se face prin cablul USB, motiv pentru care nu vei mai avea grija unei conectari la reteaua de curent electric, energia putand fi luata exact de la calculatorul sau laptopul catre sau de la care se face transferul.

Seagate Expansion de 1 TB este un Hdd de memorie extern dedicat atat persoanelor active, care sunt tot timul in alt loc si au nevoie de foarte multe informatii cu ei, cat si persoanelor carora le place sa colectioneze filme, muzica sau poze, sau pur si simplu au extrem de multe informatii de care nu se pot dezlipi.

Share this post:

Leave a Comment