HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5″, USB 3.0

'

Hdd-ul extern Seagate Expansion este un Hdd extern util oricarui utilizator de PC. Acesta este o unitate ideala de stocare deoarece se instaleaza foarte usor pe aproape orice sistem de operare si este extrem de mic si mobil. Este compatibil cu Windows 7, Windows Vista sau Windows Xp, insa si cu alte sisteme de operare.

HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5Capacitatea sa de stocare este de 500 GB, suficient pentru a stoca sute de ore de muzica, filme sau sute de mii de fisiere. Cei 500 Gb permit stocarea a peste 8000 de ore de muzica, adica aproape 1 an, non stop, 160 000 de fotografii digitale la o rezolutie impresionanta si 500 de ore de video. Daca iti plac filmele la calitate DVD, pe un astfel de HDD poti stoca 125 de DVD-uri cu filme de vazut intr-un an de zile.

Seagate Expansion beneficiaza de conectare USB fie 3.0 la o viteza foarte mare, fie 2.0, la o viteza normala. Viteza de rotatie pe care o prezinta acest HDD este de 5400 rpm. Pe langa asta, mai dispune si un buffer de 8 Mb.

Ceea ce il face extrem de util si fiabil este dimensiunea. Cu o greutate de doar 170 de grame, este aproape la fel de usor ca un telefon mobil si poate fi purtat cu usurinta in orice buzunar. Diagonala sa are doar 2.5 inch iar dimensiunile sunt de 122.3 x 81.1 x 15.5.

Un alt aspect foarte important la acest Seagate este pretul. Daca te gandesti ca vei scoate foarte multi bani din buzunar pentru un Hdd mobil de 500 Gb, acesta iti va schimba parerea, deoarece costa pana in 300 de lei.

Cu pareri foarte bune din partea utilizatorilor, este indicat celor care isi doresc spatiu de stocare si transfer de calitate, la viteze medii si mari. De asemenea, HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5″, USB 3.0 este util celor care calatoresc foarte mult si au nevoie de toate datele, fara sa fie nevoiti sa care cu ei un laptop. 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.