Imprimanta foto Canon PIXMA PRO9500 MARK II, A3+

'

Pixma Pro 9500 este o imprimanta dedicata oamenilor carora le plac fotografiile si isi doresc sa le poata printa in propria casa. Desi pretul nu este chiar mic, imprimanta isi merita toti banii. Aceasta dispune de numeroase functii care o duc in topul preferintelor cand vine vorba de camere foto.

imprimanta-canon-pixmaTehnologia de printare pe care o foloseste este Inkjet. Una din functiile foarte interesante este faptul ca poate imprima inclusiv pe CD-uri iar rezolutia maxima de printare este de 4800 x 2400.

Interfata prin care se conecteaza la alte dispozitive este fie USB fie Pict Bridge, interfata care iti permite sa conectezi direct un aparat foto si sa printezi cele mai de calitate poze.

Aceasta imprimanta poate lucra cu mai multe formate, inclusiv cu A3+, ceea ce o face ideala pentru cei care doresc sa printeze afise in format destul de mare. Dimensiunile medii de printare sunt A3, A3+, B4, A4, A5, Letter, Legal, B5 sau dimensiuni nestandardizate precum 250 x 300 mm, 200 x 250 mm, 130 x 180 mm, 100 x 150 mm si 360 x 430 mm.

Calitatea deosebita a printurilor este faptul ca are 10 rezervoare diferite pentru culoare, din care imprimanta isi poate alege foarte bine culorile ce vor fi folosite la printare.

check_price1

Cu o greutate de 15.2 kg si dimensiuni de 355 x 660 x 193 mm, aceasta nu este cea mai mobila imprimanta, putand fi mutata doar in cazurile in care este stricta nevoie. Cu toate astea, este o optiune ideala pentru pasionatii de fotografie.

Puterea pe care o consuma este de 14 W, nefiind nici un consumator foarte mare de energie.

Imprimanta este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 Professional SP4 si Mac OS X.

Per total, Pixma Pro 9500 este o solutie excelenta pentru printari si poze de cea mai buna calitate, la tine acasa.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.