Imprimanta foto Canon PRO100, A3+

'

Imprimanta foto Canon Pro100 este o imprimanta cu adevarat profesionala care reuseste sa imprime fotografii de cea mai buna calitate. Desi face parte din categoria imprimantelor nu chiar ieftine, aceasta merita toti banii, oferind numeroase functii excelente pentru cei care doresc fotografii de calitate.

Aceasta imprimanta dispune de 8 cerneluri si de o calitate de exceptie a pozelor. Printre beneficiile pe care le aduce sunt fotografiile care pot fi facute in formate care pot sa atinga si A3, culorile foarte bogate, cele 3 cerneluri monocromatice, imprimarea rapida si gama foarte larga de suporturi materiale.

Imprimanta foto Canon PRO100, A3+Ceea ce aduce fotografii cu adevarat de calitate sunt cernelurile pe baza de coloranti Chroma Life 100. Acestea includ inclusiv 3 cerneluri monocrome, care vor face poze de cea mai buna calitate in alb si negru.

Canon Pro100 dispune si de o conectivitate extinsa. Aceasta se poate conectivita fie prin wifi fie prin ethernet iar softul Easy Photo print te ajuta sa imprimi fotografii direct de pe telefon sau de pe tableta.

Printre beneficiile cu care mai vine aceasta imprimanta se numara si imprimarea CD si o rezolutie a pozelor de 4800 x 2400. Interfata de conectare cu calculatorul poate fi aleasa intre retea, USB sau Wireless.

Poti alimenta imprimanta cu pana la 150 de coli iar acestea pot avea formate A3+, A3, A4 sau diverse alte formate mai mici. Printarea se poate face si direct de pe aparatul foto datorita tehnologiei Pict Bridge.

Greutatea imprimantei este chiar mare: 19.7 kg, asadar este indicata celor care nu o vor muta foarte mult. Tinand cont de greutate, puterea consumata este chiar mica, doar 19 W. Imprimanta este compatibila cu WIndows  sau cu Mac. De asemenea, este compatibila cu Apple Airprint si cu dispozitivele Android.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.