Imprimanta foto Canon Selphy CP810

'

Imprimanta foto Canon Selphy CP810 este o solutie ideala pentru o printare portabila de cea mai buna calitate. Aceasta are dimensiuni reduse, este eleganta si dispune de un ecran LCD foarte prietenos.

Printre beneficiile majore pe care le aduce aceasta imprimanta foto se numara eleganta, rapiditatea, printarea direct de pe carduri de memorie si de pe camere photo, Id Photo print, varietate mare pentru dimensiunile de printare si auto image optimize.

Imprimanta foto Canon Selphy CP810In ceea ce priveste de tehnologia de printare, aceasta beneficiaza de un sistem de tiparire prin transfer termic, cu sublimarea cernelii. Rezolutia la care sunt printate pozele este de 300 x 300.

Conectarea cu calculatorul se face prin USB iar viteza de printare este de 47 de secunde.

Imprimanta mai dispune de cititor de carduri si poate citi mai multe dispozitive printre care SD, SDHC, SDXC, Compact Flash, MMC, MMCplus, HC MMCplus si Microdrive.

Dimensiunile de printare sunt urmatoarele: 148×100 mm, 119 x 89 mm, 86 x 54 mm si 22 x 17.3 mm.

Dimensiunile sunt extrem de reduse, putand fi purtata in absolut orice geanta. Greutatea este de 0.81 kg iar dimensiunile sunt de 178 x 127 x 60.5 mm.

In ceea ce priveste sistemele de operare cu care este compatibila, acestea sunt Windows 7, Windows Vista, Windows Xp si Mac OS.

Din pacate, pachetul nu contine consumabile, acestea trebuind sa fie achizitionate separat. Pentru consumabile poti sa alegi intre Kp-35IP, KP-72IN, KP-108IN, KC-108IN, KC018IF, KC-18IL si KP36IP-SP.

Selphy CP810 este o imprimanta excelenta, care este dedicata oamenilor foarte mobili care au nevoie de imagini printate oriunde ar ajunge. Aceasta poate fi purtata peste tot si printeaza foarte ieftin si la o calitate deosebita.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.