Imprimanta foto Canon SELPHY CP900 Black, Wireless

'

Canon Selphy Cp900 este o imprimanta extrem de eleganta si compacta, oferind numeroase functii extraordinare la un pret mediu, care nu depaseste 500 de lei.Aceasta beneficiaza de wifi pentru o imprimare cat mai usoara de pe smartphone, tablete sau orice alt dispozitiv wireless.

Printarea se face in mai putin de 1 minut si are o calitate deosebita, comparabila cu cea de laborator. Aceasta imprimanta beneficiaza de un ecran LCD rabatabil, care are o diagonala de 2.7 inch.

Imprimanta foto Canon SELPHY CP900 Black, WirelessImprimarea se poate face si de pe carduri de memorie sau stickuri USB, imprimanta avand slot de card si cititor USB. Canon Selphy CP900 beneficiaza de o optimizare automata a imaginilor si de un softwar selphy Photo Print.

Tehnologia de printare pe care o foloseste este prin transfer termic iar rezolutia pozelor este de 300 x 300 . Interfata de conectare cu mediile de stocare ale pozelor poate fi aleasa intre USB si Wireless. Cu Canon Selphy poti printa fara pagini, oferind o calitate cu adevarat deosebita imaginilor. Viteza de printare este de 47 de secunde, o viteza standard pentru imprimante foto.

Puterea consumata este de 60 W iar alimentarea se face prin CA. Canon Selphy este o imprimanta extrem de usoara si de compacta. Aceasta are 810 grame si poate fi purtata peste tot, incapand fara probleme in absolut orice geanta. Un alt lucru foarte interesant de care dispune este ecranul LCD color de 6.8 cm.

Pachetul nu contine consumabile, acestea trebuind sa fie achizitionate ulterior. Pentru consumabile poti sa alegi intre mai multe seturi din seriile KP si KC.

Aceasta imprimanta foto este dedicata oamenilor care sunt intr-o continua miscare si care au nevoie de imagini de cea mai buna calitate printate din mai multe medii de stocare precum telefoane, camere foto sau stickuri USB.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.