Informatii despre noul iPhone 6S Plus

'

iPhone 6S Plus a fost lansat de curand in cadrul unui eveniment organizat de Apple in San Francisco.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre cele doua modele, adica iPhone 6S Plus si iPhone 6 Plus, la prima vedere nu ne-am da seama ca sunt doua modele diferite.

Diferenta dintre cele doua modele este una destul de mica, dar Apple trebuia sa scoata o versiune mai avansata, nu conteaza cu ce, dar trebuia sa o faca.

 

apple-iphone6plus

Noul iPhone 6S Plus are o carcasa realizata din aluminiu mult mai rezistent, asemanator cu cel folosit la ceasurile Apple Watch, dar totodata a fost actualizata si partea de hardware. Dar sa nu uitam ca diferenta intre cele doua modele se mai poate vedea si la dimensiunea ecranului, optimizarea proceselor astfel incat bateria are o durata de utilizare mai mare si stabilizatorul camerei foto. Inca o informatie importanta este conectivitatea la o retea WiFi, S6 Plus se poate conecta mai rapid, dar si posibilitatea de a te conecta la o retea 4G LTE pe 23 de benzi, ceea ce poate insemna, mai multe retele disponibile pentru conectarea la internet.

Ce are in plus iPhone 6S Plus? O camera foto principala care este imbunatatita cu un senzor impresionant de 12 MP care dispune si de stabilizator optic pentru imagine dar si partea video a suferit ceva modificari majore, mai exact posibilitatea de a inregistra clipuri video la o calitate high, adica la rezolutii 4K.

In plus, ceea ce era de asteptat, modificarea camerei foto secundare, deoarece camera de pe vechiul model 6 Plus era prea mica, acum a fost imbunatatita cu un senzor de 5 MP si un software special realizat pentru acest model, cu ajutorul caruia ecranul telefonului poate sa fie folosit si pe post de blit. Este o veste buna pentru cei care sunt pasionati de selfie-uri, acum au o camera decenta si un blit puternic.

A fost imbunatatit si senzorul de amprente TouchID, acum este un model mai bine optimizat si raspunde mai rapid. Telefonul deja este disponibil pe piata, dar la noi ajunge mai tarziu. Acesta este disponibil in mai multe variante de culori: auriu, argintiu, gri si rosu-auriu.

Pretul iPhone 6S Plus este destul de mare, undeva in jur de 4000 de lei.

 

Share this post:

Leave a Comment