iPhone 5C – Pret si Specificatii

'

Acest model de iPhone este primul telefon creat de Apple care este accesibil atunci cand vine vorba de pret. Noul telefon marca Apple va fi disponibil pe piata din 20 septembrie, insa din pacate in Romania va ajunge cel mai probabil la iarna. Pe 20 septembrie va fi disponibil in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta, Germania, Japonia, Australia, Canada si Singapore.

iPhone 5C – Pret

Acesta poate fi cumparat cu 99 de dolari pentru modelul de 16GB si 199 de dolari pentru modelul de 32 GB, aceste preturi fiind pe baza de contract/abonament. Acesta are un design mult mai colorat: iPhone 5C poate fi intalnit in culori precum galben, rosu, albastru, alb si verde. Partea din spate si partile laterale sunt formate dintr-o singura bucata de plastic. Daca doriti puteti achizitiona o husa pentru acest telefon la pretul de 29 de dolari. Cu ajutorul acesteia puteti crea contraste de culoare pentru a-i oferi un aspect mult mai placut.
Aceasta husa este din material plastic policarbonat, cu un cadru de otel in interiorul sau pentru a adauga rigiditate. De asemenea are un strat dur si lucios, pentru a rezista la zgarieturi si aschiere.
iphone-5c

iPhone 5C – Specificatii

iPhone 5C are un ecran Retina de 5 inch la rezolutia de 640×1136 iar camera este de 8MP cu care puteti filma HD la 1080p. Sistemul de operare este iOS 7. Acesta are conexiune prin Wi Fi si Bluetooth 4.0 si 4G. Spre deosebire de iPhone 5 acest este putin mai gros cu 1,4 mm, grosimea acestuia fiind de 9 mm, inaltimea de 124.2 mm iar latimea de 58.4 mm. De asemenea si greutatea este putin mai mare fata de predecesorul sau, aceasta este de 132 de grame.

Procesorul este unul Dual-core 1.3 GHz. Bateria are o durata de viata in stand by de pana la 225 de ore, 8 ore de vorbit continuu si 40 de ore de redare muzica.  Pe langa conexiunile mentionate mai sus putem mentiona GPRS, Edge. 2G. 3G si USB 2.0.

De asemenea ape langa camera principala mai aveti la dispozitie una frontala de 1.2 MP, aceasta are capacitatea de a filma HD la 720p. Memoria interna poate fi de 16 GB, 32 GB si 64 GB insa nu dispune de un slot pentru carduri. Acest smartphone are o memorie RAM de 1 GB.Asadar aceasta lansare reprezinta cea mai buna veste pentru pasionatii de telefoane destepte care nu isi pot permite o versiune de iPhone mai scumpa. Acesta poate fi cumparat la un pret mai mic cu ajutorul abonamentelor pe o perioada de minim 2 ani.

 

 

Share this post:

Leave a Comment