iPhone 6S si iPhone 6S Plus – fabricate dintr-un nou aliaj

'

Pentru a evita „scandalul BendGate” provocat de indoirea destul de facila (in anumite conditii) a lui iPhone 6, Apple a considerat o imbunatatire a materialului folosit in confectionarea carcasei pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, pare-se optand pentru aliajul din aluminiu seria 7000 (folosit deja cu succes in fabricarea Apple Watch 7000).

Aliajul de aluminiu din seria 7000 include in compozitie un procentaj diferit de zinc si magneziu, lucru care reuseste sa faca materialul mai rezistent cu 60%, pastrand in acelasi timp o greutate foarte rezonabila.

 

iphone-aluminiu7000

 

Avand in vedere cata de mult a scos in evidenta Apple caracteristicile noului material folosit, (in special la la evenimentul Apple Watch) e posibil ca acesta sa fie folosit pe o scara larga la produsele Apple.

Deocamdata, toate acestea sunt presupuneri, bazate insa pe comportamentul companiei, care devine din ce in ce mai previzibil, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. Ramane de vazut daca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor asculta de predictiile jurnalistilor specializati IT&C sau ne vor surprinde (speram ca in mod placut). Cele doua modele de telefoane vor fi lansate anula acesta, la o data pe care Apple nu a facut-o cunoscuta.

 

Share this post:

Leave a Comment