Lansarea HTC One Rosu in Romania – Preturi si Caracteristici

'

Firma taiwaneza HTC, detine un portofoliu impresionant de produse competitive, dar doreste sa isi extinda cota de piata intr-un mod semnificativ atat prin inovare si lansare de noi produse, cat si prin tehnici de marketing in care banii investiti sunt justificati.

Cea mai noua reclama a celor de la HTC(Here’s The Change) il surprinde pe marele actor hollywoodian Robert Downey Jr. in rol principal. Se preconizeaza ca taiwanezii, vor sa isi largeasca piata de desfacere, in special in Statele Unite ale Americii, astfel ei l-au ales pentru promovare pentru unul dintre cei mai indragiti actori la ora actuala, detinand roluri importante in numeroase filme recente precum: Iron Man 3 sau The Avengers. Toate filmele sale recente se bucura de un real succes, avand anuntate si alte viitoare filme care sa continue povestile, succesul acestuia, spera cei de la HTC sa se rasfranga si asupra dorintei lor de stabilirea unei pozitii fruntase in vanzarea de dispozitive pe piata americana.

Varful de gama al companiei este modelul HTC One Rosu

htc-one-rosuVarianta telefonului HTC ONE, pe culoare rosie, va fi disponibila si utilizatorilor romani cu ajutorul Vodafone Romania, anunta cei de la HTC. Varianta rosie a telefonului HTC are o denumire originala putin extravaganta, Glamour Red, intuind astfel aspectul placut si liniile fine de design ale modelului imbinate cu culoare rosie.

Telefonul HTC One, disponibil si in varianta rosie, are un pret in jurul a 600 de euro la liber, sau echivalentul lor in lei in magazinele din tara. HTC va schimba si strategia de marketing, conform vorbelor spuse de catre Mihai Nodea, seful HTC Romania si Moldova. Ei afirma, prin vocea lui Mihai, ca au produse competitive care pot face fata la orice ora pietelor de telefonie din cele doua tari vecine Romania si Moldova. Fara putina expunere, ar fi o risipa sa fie lasate intr-un con de umbra, astfel ei vor prin campanii de marketing agresive sa isi promoveze produsele in special, noul HTC.

 

De ce HTC One este cel mai bun terminal al celor de la HTC?

Rapunsul este foarte simplu. Inca de la aparitia in primvara a telefonului pe piata, acest dispozitiv s-a bucurat de multe premieri, pe baza performantelor sale deosebite dar si a caracteristicilor premium care i-au consolidat locul pe piata, dar printr-o forma ce exprima rafinament. Telefonul a fost lansat oficial in tara noastra in varianta rosie, in 18 iulie 2013, la acea data clientii Vodafone, putand lua contact cu noua interfata a dispozitivului prin intermediul magazinului Vodafone Experience Store, situat in AFI Palace Cotroceni, acum fiind disponibil in majoritatea magazinelor Vodafone din tara.

Caracteristici tehnice ale noului model

In final vom vorbi despre configuratia HTC One, care este satisfactoare, luand in cosiderare raportul calitate/pret. Telefonul are o greutate de 143 de grame, dimensiuni de 137,4 x 68,2 x 9,3 mm, si un display impresionant de 4,7 inchi, full HD 1080p, 468 PPI. Procesarile sunt rulate de catre un quad-core de 1,7 GHz, denumit Qualcomm Snapdragon. Telefonul este disponibil in doua variante 32 GB si respectiv 64 GB, cu 2 GB Ram DDR2, asadar o viteza mai mult decat multumitoare. Ce ar mai trebui precizat despre telefon este faptul ca, are o camera foto/video care suporta filmari de 1080p full HD si are foarte multe moduri de foto shooting complexe integrate. Bateria are o capacitate de 2300 mAh, cu timpu de vorbine de pana la 18 ore in modul 3G si un timp de standby de 500 de ore. Prin toate acestea, HTC One Rosu se anunta un gadget impresionant.

 

Share this post:

Leave a Comment