Laptop Fujitsu Siemens – Pret, Modele si Istorie

'

Compania japoneza Fujitsu a fost infiintata in anul 1935, sub numele de Fuji Tsushinki Seizo. Compania are sediul central in Tokyo, Japonia. Aceasta este o ramura a Fuji Electric care a rezultat din contopirea Compania Furukawa Electric și germana conglomerat Siemens. Fujitsu ofera o gama larga de servicii precum platforme de comunicatii, software, produse de telecomunicatii, dispozitive electronice, servicii de Cloud si multe altele ce le puteti gasi pe siteul oficial Fujitsu. In 1954 scoate la lumina primul calculator numit „FACOM 100”, iar in 1961 primii tranzistori FACOM 222. Vedem asadar ca firma japoneza a fost deschizatoare de drumuri in domeniul tehnologiei, ceea ce ne da incredere cu privire la produsele pe care le comercializeaza astazi.

In 1981 a preluat International Computers Ltd din Marea Britanie, redenumita Fujitsu Services in 2002, in 1997 compania Amdahl Corporation a devenit o filiala detinuta in totalitate de Fujitsu. Aceste dezvoltari au largit drumul in ceea ce priveste tehnologia de calcul, la care s-a adaugat parteneriatul cu Siemens AG din care a rezultat Fujitsu Siemens Computers, care este cel mai mare furnizor de IT din Europa. Fujitsu Software Corporation a fuzionat cu Fujitsu Computer Systems Corporation în 2006. Divizia cu echipamente de calcul produce calculatoare, servere, laptopuri, tablete si telefoane mobile.

Laptop Fujitsu Siemens – Pret mic si Calitate superioara

laptop-fujitsuVorbind in mod expres despre laptopuri, trebuie sa mentionam ca de-a lungul anilor Fujitsu a dezvoltat caracteristici adaptate nevoilor clientilor, rezultatele pe care le vedem astazi fiind niste dispozitive silentioase dar extrem de eficiente in acelasi timp. Toate laptopurile Fujitsu sunt construite cu un design profesional, elegant si includ cele mai recente serii de componente, ceea ce le face ideale pentru oamenii de afaceri si profesionisti. Preturile laptopurilor Fujitsu sunt intotdeauna perfect in conformitate cu performantele si calitatea oferita, astfel ca pe piata romaneasca ele variaza intre 1500 de lei si 4700 lei.

Gamele produse de notebook-uri sunt diverse, amintim doar cateva serii: Amilo, Stylistic si Lifebook, oferta fiind diversificata si personalizata pentru piata nipona (consum larg sau companii), piata europeana impreuna cu Africa, piata nord-americana si Asia.

Laptopurile Lifebook pentru acasa, pentru activitati de tip office, sunt pregatite pentru toate sarcinile. Desi sunt incadrate intr-un segment incepator, de baza, performanta lor este surprinzator de buna, desigur cu limitele de rigoare ale clasei, au o infatisare placuta si sunt eficiente in operatiuni de tipul trimiterii emailurilor, navigare in internet, vizionare de filme, editare de text sau de imagini, la care se pot adauga si aplicatii multimedia. Asadar, functii ce sunt necesar unui utilizator obisnuit, fara prea mari pretentii. Pentru a vedea ultimele modele, vizualizati cateva exemple.

Laptopurile pentru zona business, din seria Lifebook, sunt construite cu acelasi aspect profesional, la care se adauga un plus in ceea ce priveste performantele ce tin de conectivitate, securitate si piesele principale. Astfel, procesoarele cu care sunt echipate laptopurile Fujitsu Siemens Lifebook sunt din cele de clasa superioara, adica incepand cu Intel i3, continuand cu i5 si terminand cu i7, mediile de stocare sunt de tip Solid State Drive, adica ultimul tip de tehnologie in acest domeniu, destula memorie de tip RAM cat sa fie rapide in orice conditii si sisteme de operare noi. Pentru a vedea ultimele noutati, puteti vizualiza cele mai recente modele pe site-ul producatorului.

Share this post:

Leave a Comment