Laptop Packard Bell – Pret si caracteristici

'

Desi pana acum ceva vreme, Packard Bell nu ne spunea nimic in materie de laptopuri, in ultima vreme, produsele lor reusesc sa se impuna cu succes pe piata calculatoarelor, avand laptopuri cu caracteristici foarte generoase su cu preturi rezonabile.

Packard Bell este o ramura a uriasului producator Acer si produce laptopuri la o calitate superioara fata de mult mai cunoscutele modele de la Acer. Infiintat in 1926, firma Packard Bell a produs initial radiouri, abia in 1986 incepand sa intre pe piata calculatoarelor, in urma achizitiei firmei de catre o companie israeliana.

Care sunt cele mai bune modele de laptop Packard Bell, preturi si caracteristici tehnice?

Va prezentam urmatoarele variante din care puteti alege, incepand cu cea mai ieftina varianta:

 

1)Packard Bell DOTS-C-262G32nuk – Cu un pret de doar 856 de lei, acest Netbook vine echipat cu un Hdd de 320 Gb, 2 Gb DDR si o greutate de 1.3 kg, perfecta pentru o persoana mobila.  Bateria de 6 celule care tine pana la 3.5 ore te scuteste de cautat prize peste tot. Este o optiune excelenta cu un pret foarte mic;

2) Packard Bell Easy Note TB11HC- Daca iti doresti ceva performant la un pret mai mult decat rezonabil, Easy Note vine cu o configuratie greu de trecut cu vederea. Hdd-ul ofera o capacitate de 500 GB, suficient pentru foarte multa informatie, memoria Ram este una din cele mai mari disponibile momentan pe piata, 6 GB DDR3 iti vor face laptopul sa zboare. Pe langa asta are o baterie de 6 celule care iti va asigura cel putin 2 ore de supravietuire fara curent si un procesor Intel Core 3 de 2300 Mhz. Desi la o asa configuratie te-ai astepta la preturi astronomice, cei de la Packard Bell au reusit sa obtina un pret excelent pentru acest model, doar 1900 lei;

 

laptop-packard-bell-ieftinPackard Bell Easy Note TB11HC- 32346G50Mnsk – Tot din categoria Easy note, Packard Bell vin cu un model mai mult decat excelent care pentru un pret de doar 2160 de lei iti ofera performante intalnite doar la laptopuri mult mai scumpe. Ceea ce atrage atentia asupra acestui model, este placa video dedicata Geforce GT 630M de 2GB GDDR3, care iti va oferi experiente incredibile atat in jocuri cat si in filme sau aplicatii. O placa video excelenta, vine la pachet cu un HDD de 500 GB si o memorie Ram de 6 Gb pentru a putea folosi acest laptop la absolut orice doresti.

Packard Bell Easy Note TV43HC – 32346G50Mnrr – Aproape identic cu modelul de mai sus in ceea ce priveste performantele, acest model vine echipat, spre deosebire de fratele sau mai ieftin, cu un sistem de operare Windows 8. Poate ca nu vi se pare o optiune foarte buna, insa un windows original va poate aduce foarte multe beneficii. Pe langa asta, acest model vine si cu un aspect foarte deosebit intr-o combinatie de rosu cu alb.

 

Alte aspecte prin care ies in evidenta cei de la Packard Bell sunt rezistenta de care dau dovada laptopurile, tastaturile foarte bune si ecranele generoase. Raportat la alte oferte de pe piata romaneasca, un laptop Packard Bell reuseste sa ofere calitate superioara la un pret scazut.

Share this post:

Leave a Comment